Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Prag

Læs mere om rejser til Prag

Rejsetips af samme forfatter

 • Subtropisk klima på Krim

  (Bedømt af 3 personer)
  Vi havde en fantastisk guide som talte perfekt engelsk og hun spillede på Bandura som er et kosak instrument -vi var i Jalta hvor vi så Tjekovs have og hus i haven så vi kæmpestore magnolietræer som vi aldrig havde set og vi så Zarens sommerslot Livadia det var her Churchill og Rosevelt og Stalin hold møde i februar 1945 og det var tophemmeligt - så flyttede vi over på østkysten og vi ville gerne have ukrainsk honning med hjem og det ornede Alexanda vor guide for os - vi var på hotel Dania- vi var også oppe i bjergene og vi var også ude og sejle.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendophold

  (Bedømt af 1 person)
  Fantastisk sted, med en kæmpestor sø, det ligger lidt sydøst for Kiel, dejlig mad og vi fik 30 min. massage gratis og 2 drinks var også gratis, og så var vi på besøg hos slagter Hans Petersen hvor de havde rigtig mange skinker og man kunne købe suppe og en plade med skinke og sidde i restauranten og vi købte skinke og brød.
  Se hele rejsetippet
 • Boston

  (Bedømt af 4 personer)
  Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder
  Se hele rejsetippet
Znojmo Katedral
Rejsetips indsendt af:
8260 Viby J
26. jan. 2010

Vinfestival i Znojmo i Tjekkiet

Festivalen finder sted den 11.-12. sept. og er helt fantastisk - vinen fra Znojmo er meget bedre end det bedste fra Alsace og Århus kommune kunne lære hvordan man laver en festival

Znojmo- Vinfestival 11.-12.sept.

Hele Znojmo bycenter var lukket for trafik og Vinkongen kom som i Middelalderen og alle kunne synge med på de meget smukke moravske folkesange, selv unge folk.
Vi besøgte et kloster lidt uden for znojmo, hvor de havde mere end 1,5 mill. flasker i kælderen og i stueplan var der en vinforretning, hvor man kunne købe de mest vidunderlige vine og meget billigt!! - og I skal ikke være bange for det tjekkiske sprog, mange unge mennesker taler engelsk. Som jeg skrev kan Århus Festuge lære meget ved at sende et par konsulenter til vinfestival i Znojmo.
Vi skal derned igen til september, d 11. og 12 sept. hvert år.

Aktiviteter
Festivaller, Vin
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Prag

Hoteller i Prag
Rejser til Prag
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/concorde-montparnasse-hotel-catalogne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.