Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Weekendophold i Prag

Planlægger du en weekendtur til Prag i Tjekkiet? Hvis ja, så bestil fly og hotel hos FDM travel i dag og få ideer til alle de unikke oplevelser, som du skal kan nå på en forlænget weekend i Prag. 

Karlsbroen, cuisine og den gamle jødiske kirkegård

Karlsbroen er Prags varemærke, og på din weekendtur til Prag skal du nok få krydset den et par gange. Eksempelvis på vejen op til Prague Castle – Prags mest populære attraktion.

Gå rundt på egen hånd eller tag en guidet tur. Og husk at nyde den smukke udsigt over byen, floden og Karlsbroen.

Broen er fyldt med turister, musikanter og sælgere, men ved daggry kommer den for alvor til sin ret.
Smag de gode tjekkiske øl på dit weekendophold i Prag

Fantastisk kød og verdensberømt øl

Et weekendophold i Prag er lig med god mad og velskænket øl. Tag en frokost på en af de mange fortovscaféer, eller spis middag i toppen af TV Tower, hvor udsigten over byen matcher de fantastiske steaks.

Priserne er generelt lave, så det kan hurtigt blive til mange lækre bøffer og tjekkiske specialiteter på din weekendtur til Prag.
Nærstudér det astronomiske ur på din weekendtur til Prag

Old Town Square, den gamle jødiske kirkegård og dukketeater

Den gamle byplads kommer du ikke udenom på din weekendtur til Prag. Her finder du både Old Town City Hall, Kinsky Palace og det astronomiske ur.

Besøg den nærliggende jødiske kirkegård med de gamle, væltede gravstene, eller spis et kunstværk af en kage på et af konditorierne, inden du morer dig over de berømte dukketeatre. I flere butikker kan du sågar købe din egen dukke med hjem fra Prag.

Picnic i parken og sejlads på floden

Er fødderne blevet trætte på din tur til Prag? Så tag til Letná Park nordøst for Prag Castle.

Parken ligger højt med en fantastisk postkortudsigt over byen, og i sommerperioden kan du snuppe en velskænket tjekkisk øl i beergarden.

Vil du hellere opleve livet langs floden, så hvil fødderne og tag på en sejltur eller lej en robåd og sæt armene på arbejde.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.