Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Nuku'alofa

Tonga består af mere end 170 øer og de udgør det sidste monarki i Polynesien. Øen Tongatapu (den hellige have) er den største af øerne og her ligger Tongas hovedstad Nuku'alofa. Tonga er aldrig blevet koloniseret af Vesten og derfor har Tonga en overflod af polynesisk kultur. Tonga kan også prale af kridhvide sandstrande, fantastiske koraløer og de mest spektakulære blowholes i Stillehavet.

Største seværdigheder

Royal Palace og kongegravene

Det fantastiske kongepalads blev lavet i New Zealand og sendt til Tonga med skib. Det blev samlet i Nuku'alofa i 1867. De kongelige grave er gravsteder for efterkommerne af grundlæggeren af det moderne Tonga, King George Tupou I.

Blowholes

Nogle af de mest spektakulære blowholes i det sydlige Stillehav findes langs Tongapatus rå sydvestkyst. Et blowhole opstår ved, at bølgerne gennem tusinder af år har udhulet klipperne og dannet underjordiske grotter.

Enkelte steder er der hul i teget på grotten og når bølgerne presser luften ud af grotterne med enorm kraft, lyder det som en hval, der i et langt drøn puster luften ud. Tongapatus blowholes hedder fx Chief’s Whistles og blæser vandstråler 10 meter op i luften.

Havn

Havn
Nuku’alofa er Tongas hovedstad og ligger på øen Tongatapu. Krydstogterne lægger til tæt ved centrum ved molen Vuna Wharf eller ved Queen Salote Wharf.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.