Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tunesien

Havnen i Port El Kantaoui
Rejsetips indsendt af:
Tinglev
14. nov. 2010

Lad ikke Sousse være dit rejsemål til Tunesien

Ønsker man en dejlig familieferie til Tunesien bør man stærlt overveje at tage til Port El Kantaoui istedet for Sousse I Tunesien. Der er meget flottere og roligere, og chancen for at blive snydt er ikke ligeså stor som i Sousse.
Det skal dog siges, at vandet og strandene er pragtfulde og klare i Tunesien - hvorend man rejser
Det skal dog siges, at vandet og strandene er pragtfulde og klare i Tunesien - hvorend man rejser

Port El Kantaoui er så smukt

Sousse er en rodet og travl by, og folkene i byen kører som sindssyge, der har trukket deres kørekort i automater, og de tager ikke hensyn til fodgængere eller klapvogne osv..

Vores besøg i nabobyen Port El kantaoui var kort (en enkelt dag), og desværre en af vores sidste dage i Tunesien, men indtrykket var stort. Det var en hel anden stemning der fyldte os, fordi der var så roligt og fredeligt, og sælgerne sprang ikke ud og hev efter os, som vi oplevede det i Sousse.

I Sousse kan man ikke engang være i fred på sit eget hotel, og skønt vores hotel havde egen strand, fik vi heller ingen ro dernede. Jeg ville helt klart have ønsket at jeg vidste, hvordan Sousse var, inden jeg tog derned, for så var jeg simpelthen ikke taget afsted. Man kan ikke nyde en god ferie i Sousse. Hvis man er en familie der skal afsted, som vi var (vores egen - mor, far og baby på 10 mdr, samt et vennepar - mor, far og barn på halvandet år) ville jeg meget stærkt anbefale at tage til Port El Kantaoui istedet for. Først når man er der, kan man virkelig nyde sin ferie.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.