Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tunesien

Oplevelser på Djerba
Rejsetips indsendt af:
Louise Sloth
Glamsbjerg, fyn
10. jan. 2011

Oplevelser på Djerba

Djerba er en meget lille, men smuk og hyggelig ø, som ligger lige uden for Tunesiens fastland. Ved første øjekast ser øen ikke ud af noget.
Og man får en lidt skuffet følelse, men tager man på udfluger oplever man hundrede sider af øens historie. Og det bliver mere og mere spændende jo mere man oplever. Vi tog ud i mini sahara, som er kommet til Djerba under en storm. Det er ægte sahara sand og en super lækker oplevelse!... Frem til denne mini ørken, ser man kæmpe saltsøer hvis krystaller skinner og er meget smukke.. Foruden dette har øen en krokodillepark som er yderst interessant at besøge. Aldrig tror man at der kan være så mange krokodiller på et sted. Dette er en lille hyggelig park, som er værd at besøge.
Man skal også give sig tid til en aften på øens eneste casino, og så vidt jeg husker er det et af de eneste i hele Tunesien. Her får man middag i kongelig stil! Alt i guld, og lysekroner man aldrig har set kønnere. !
Vi tog til Djerba i Februar måned 2010, der var omkring 19-22 grader, så det var ikke en decideret badeferie, man skal ud og opleve noget...Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.