Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tunesien

Oplevelsesrige Tunesien
Rejsetips indsendt af:
Hvidovre
13. sept. 2010

Oplevelsesrige Tunesien

Mit rejsetip omhandler min skønne uge i tunesien, der førte mig tilbage i barndommen samtidig med turen åbede mine øjne for hvor forskellige indbyggerne i et samfund kan være.
Udforsk livet

Udforsk livet

Da jeg ankom til Tunesien blev jeg overvældet af landskabet. Forinden jeg tog afsted vidste jeg, at Tunesien var et land, der både kunne byde på bjergeområde, sletter og steppeplateau, som er gennemhullet af saltsøer. Desuden har tunesien været tidligere fransk koloni og først for forholdsvis kort tid siden blevet et selvstændigt land. På baggrund af dette vidste jeg ikke hvad jeg kunne forvente da jeg ankom, men jeg blev overraskede med et smukt sandlandskab, hvor der var blevet nusset om tingende så godt som de nu har kunnet.

Når man er ankommet til sit Hotel og har fundet sig godt tilrettet begynder feriestemningen at indtage med det samme. Det skyldes, at de mennesker som arbejder i turistområderne er utrolige flinke på den gode måde. Mange mennesker tror at tunesiens indbyggere er meget anmassende, men dette hedder det sig ikke i turistområdet. Indbyggerne er nemlig her bevidst om ferienydere ikke brydes om dette.
Når feriestemningen har indtaget sin plads begynder man at se positivt på landet. Varmen er nemlig ikke ulidelig, pga. den lave luftfugtighed og solens stråler er alle vegne pga. sandet reflekterer dem. Herudover kan det kune anbefales at når men først befinder sig i disse omgivelser, at man så udforsker det nærmere. Tunesien er nemlig ikke blot et sted, som rummer en stor solgaranti og gode strande. Tunesien rummer også en masse oplevelser, hvor du kommer helt tæt på samfundet. Det kan kun anbefales at man tager en tur på kamelryg. Her oplever man sandsletterne på ryg af og samtidig får man muligeden for at se det skønne område med oaser. Hvis man derimod ikk er til kamelridning kan det varmt anbefales at man tager en tur ud med piratskib. Her kommer du sammen med en gruppe lokale ud til flamingoøen, som rummer helt klart vand og dejlige strande. Her får man tid til selv at nyde øen, mens de lokale forberede en dejlig frokost nøjagtig som de selv gør til hverdag. Derved får man en spændende kolonarisk madoplevelse på turen. Ud over disse ture, hvor fokusset er rettet mod samfundets landskab og madspecialitetr, kan man også opleve hvordan de fremstiller de mange keramikting og tæpper, der er så kendt dernede, hvilket er helt specielt når man tænker på hvor flotte tingene er og det hele er lavet i hånden.
Foruden dettet kan man opleve en masse andre ting, som at komme op i faldskærm over havet, komme ud og køre på landskabet på anden vis, deltage i de lokale markeder og meget andet, men som ikke på samme måde som overordnet giver en et mere specielt præg på livet dernede.

Men en ting er sikkert. På hvert hotel hvor der er aftensbuffet er der en dagens ret - en lokal ret. Det kan kun anbefales at man prøver dem for de overrasker virkelig en smagmæssigt.

Desuden kan Tunesien varmt anbefales til studerende, da alt ting dernede er virkelig billigt og derfor vil selve turen ikke vælte et budget hos en som er på SU :)

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/koer-selv-tips/cykloner-der-foerte-til-eventyr-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.