Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tunesien

Rejsetips af samme forfatter

  • En uforglemmelig tur til Nordkap

    (Bedømt af 17 personer)
    11.10.10: Mette
    Mit rejsetip handler om en tur til Nordkap. Hvad jeg oplevede af gode, sjove og flotte ting, som jeg gerne vil anbefale til andre, og om hvad jeg erfarede i løbet af en bustur med min veninde, og en masse rigtig flinke mennesker.
    Se hele rejsetippet
Sahara lige før solopgang
Rejsetips indsendt af:
Mette
Aalborg
16. aug. 2009

Tunesien - et land fuld at eventyr

Tunesien må bare opleves! Det var fantastisk at gå rundt i byens Medina der var fuld af dufte fra krydderier og andre eksotiske ting, men det bedste og mest eventyrlige ved hele turen var turen på kamel ryg ude i Saharas sand bakker.
Får lige varmet fødderne
Får lige varmet fødderne

Sahara og kameler

Tunesien er et fantastisk land, der byder på så mange ting. Både hvis man er til bade ferie med fantastisk varmt og klart vand med lange sandstrande, hvor man må liste på tåspidserne hen over det brændende sand ned til vandkanten for at blive afkølet efter en tur i solen.

Men også hvis man vil rundt og opleve forskellige ting. En helt fantastisk ting at se er El Djem (et fantastisk bygningsværk) som er et amfi teater og et af de største Romerske bygningsværker udenfor Rom.

Men den ting der bare MÅ opleves er en tur ned til Sahara. Jeg tog med på en 2 dages safari fra mit hotel i Sousse ned gennem tunesien. Det var en busturs safari, hvor højdepunktet var kameltur i Sahara. Det var helt fantastisk at se, hvordan landskabet forandre sig ned gennem landet, fra et frodigt nord til en ørken i syd.

Man skal tideligt op, hvis man skal nå at se solopgangen i Sahara, men det er en oplevelse værd!
At sidde på den vuggende kamelryg på vej ud gemmem Saharas sandet, som bliver mere bakket og luften er kølig, er helt eventyr agtigt.
Når man hopper af kamelen, finder man ud af at sandet er koldt. Men, hvis man graver sine fødder nogen cm ned i sandet som er fint som støv, er det stadig utrolig lunt, og mens solen hurtigt stiger op fra horisonten, og luften bliver varmere begynder turen tilbage.
Det er virkelig en eventyrlig oplevelse som man bare må have med hjem i rygsækket efter et besøg i dette eventyrlige land.

Jeg er hvertfald blevet helt trylle bundet af dette land og ville ikke have været denne oplevelse foruden.
Jeg håber at komme der til igen engang og vil varmt anbefale alle at tage til Tunesien.

God rejse til alle!!


Aktiviteter
Ørkensafari

Kommentarer til rejsetips om Tunesien

Sahara

12/10 2009 Hanne Juncker
Hej. Jeg vil give dig ret i, at det er fantastisk flot at se solopgang i Sahara, men vi så spor af skorpioner i sandet, så pas på med bare tæer! MVH Hanne
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rusland/saadan-forgaar-al-verdens-herlighed-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.