Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Tyrkiet

Tyrkiet er blevet et utroligt populært rejsemål for danskere og det er der mange gode grunde til. Rejser du til Tyrkiet, har du nemlig alle muligheder for at få præcis den type ferie du holder af. Du kan slappe af på en af de mange skønne strande, opleve en fantastisk varierende natur, få en aktiv ferie, lære om Tyrkiets enestående historie via gamle ruiner og bygningsværker og gå på opdagelse i en af verdens bedste køkkener. Du vil hurtig opdage, at prisniveauet i Tyrkiet er langt lavere end herhjemme. Og endelig er vejret i Tyrkiet varmt og solrigt.

Tyrkiet - moderne og traditionel på samme tid

Istanbul – en storby der bare skal opleves

Vælg feriested i Tyrkiet på kort eller fra listen
Rejser til Tyrkiet er meget mere end lange strande og skyggefulde parasoller. Rejser du til Istanbul kommer du til en overraskende spændende og farverig by med masser af overraskelser. Istanbul har da også et ben godt placeret i både Asien og Europa.

Gå på opdagelse i den legendariske overdækkede basar, hvor du hurtigt bliver fristet over evne. Bliv betaget af det enorme Topkapi Palads eller Istanbuls varetegn, Den Blå Moske… der er masser at se på. Slut en lang oplevelsesrig dag af med et traditionelt tyrkisk bad og du er klar til næste dag. Læs mere om rejser til Istanbul
Antalya - porten til Middelhavskysten

Antalya - porten til Middelhavskysten

Rejser til Antalya er porten til Tyrkiet og middelhavskysten. Det er en moderne storby blandet med det gamle Tyrkiet med et væld af restauranter, barer, markeder, og seværdigheder. Specielt den gamle bydel Kaleiçi er et besøg værd. Du kan slentre rundt i de gamle snoede gader og mærke pustet fra generationers historie. Fra Antalya har du nem adgang til mange af de populæreste feriedestinationer i Tyrkiet som fx Alanya og Side med den ene dejlige strand efter den anden.
Læs mere om rejser til Antalya
Ægæerkysten – fortryllende kystbyer

Ægæerkysten – fortryllende kystbyer

Når du rejser til Tyrkiet og ankommer til Ægæerkysten, er det som at befinde sig midt i et farvestrålende postkort. Specielt kysten med de små bugter, hvor den turkisblå farve nærmest virker hypnotiserende på dig. Strandene lokker med fint sand, skyggefulde parasoller og masser af vandsportsaktiviteter, hvis du ikke kan sidde stille for længe. Marmaris, Icmeler, Bodrum og Kusadasi er bare nogle af de populæreste kystbyer, som danskerne har fået øjnene op for. I området ligger flere interessante ruiner, der vidner om ældgammel græsk historie og oplagt til en dagsudflugt.
Læs mere om rejser til Ægæerkysten
Ankara – Tyrkiets hovedstad

Ankara – Tyrkiets hovedstad

Midt i Tyrkiet ligger landets hovedstad Ankara. Rejser du til Ankara oplever du en by, der blev skabt af den fremsynede arkitekt Atatürks, der havde en vision om at bygge en moderne hovedstad inspireret af Europas storbyer. Ankara har ikke samme charme som Istanbul, men der er flere interessante seværdigheder. Du kan fx besøge arkitektens enorme mausoleum, Museet for Anatolske civilisationer og Republik museet. Borghøjen (Hisar) er Ankaras gamle bydel, hvor du kan få et glimt af fortiden med tæppehandlere, kaffe- te huse og gamle smukke bygninger.

Fly til Ankara - find den billigste pris ved at søge på forskellige datoer.
Kappadokien - et eventyrligt område

Kappadokien - et eventyrligt område

Der er ikke mange danskere, der rejser til Kappadokien i forhold til kystområderne. Det er en skam for Kappadokien er nok et af de mest særprægede område i Tyrkiet med eventyrlige klippeformationer og spændende kultur. Mange af klipperne er gennem tiderne hugget ud til både kirker og boliger. Nogle er endda lavet om til fornemme hoteller. Der er også underjordiske byer, der går flere etager under jorden. Dem kan du også besøge. Den ultimative oplevelse er en tur i ballon over området ved solopgang. Den kunne hurtig blive din største oplevelse på din rejse til Tyrkiet.

Billeje i Tyrkiet

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til i Tyrkiet. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Tyrkiet
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.