Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Ægæerkysten

Gökova, perlen af det Ægæiske Hav
Rejsetips indsendt af:
Søren Vilhelmsen
Ølsted
1. april 2011

Gökova, perlen af det Ægæiske Hav

I Tyrkiets sydlige del finder man det fantastisk smukke landskab ved Gökova på feriestedet Akyaka. Ved foden af Taurusbjergene i det rolige og solfyldte område, hvori eukalyptus træerne vokser frit i hele dalen.
I den naturskønne Gökova bugt, som er kendt for sit krystalklare vand, sejler man til forskellige flotte steder og udforsker de smukke fisk og koraller i alle regnbuens farver i det azurblå hav. Gökova bugten har i New York Times tidligere ligget på listen over de 10 smukkeste bugter i hele verden, så tænker du at holde ferie i Tyrkiet & vil opleve et sandt paradis på jord, så er Gökova helt sikkert et besøg værd.

Udover en dykkeroplevelse ud over det sædvanlige byder Gökovabugten også på den smukke Kleopatra beach, sagnet hævder at den smukke Kleopatra brændte sine fødder på i det varme sand, og hendes elsker Marc Antony sejlede specielt sand som ikke blev varmt af solens stråler til stranden hele vejen fra Egypten, så hans elskede kunne gå barfodet rundt på den naturskønne strand. Besøg Sedir Island, og oplev med dine egne sanser det kølige sand i de varme omgivelser på øen.

Der bliver dagligt i sommerhalvåret arrangeret ture med flotte romantiske træbåde, hvor der er rig mulighed for at solbade, snorkle & samtidig opleve det Ægæiske hav helt tæt på. På turbådene bliver der serveret en original tyrkisk frokost, og rig mulighed for at tage nogle fantastiske billede. God tur!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Ægæerkysten

Ægæerkysten
Rejser til Ægæerkysten
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/americinn-hotel-suites-bloomington-east-airport.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.