Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Kusadasi

Kusadasi er porten til Efesus, en by grundlagt af ionerne i det 11. århundrede f.Kr. Senere blev byen udviklet af romerne og i dag er den at betragte som et af de fornemste eksempler på arkitektur i antikken. Her huserede Kleopatra, Marcus Antonius, Jomfru Maria og apostlen Johannes. I kan selv vælge, om I vil dykke ned i historien, gå på det store marked i Kusadasi, hvor I skal bruge jeres handelstalenter eller begge dele.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Ruinerne ved Efesus og Selcuk

De absolut største seværdigheder i området er de antikke ruiner i Efesus og Selcuk. Efesus var den gamle romerske hovedstad og her ligger Odeon, Celsus-biblioteket, Hadrian-templet, Trajan-fontænen og det store teater.

Et andet arkæologisk højdepunkt er Artemis-templet. Det blev bygget under den arkaiske periode, og templet er et af de syv vidundere i antikke verden.
 
Markedet i Kusadasi

Markedet i Kusadasi

Hvis I hælder til at opleve den mere moderne del af området, kan I besøge basaren i Kusadasi, hvor de handlende sælger alt fra snabelsko over vandpiber til tæpper.

Husk at tage jeres handelsgen med i lommen, for der skal forhandles om priserne, og først når den ihærdige sælger vender sig væk i afsky, ved I, at I har nået den lavest mulige pris.

Havn

Skibet lægger til kaj ved pieren i Kusadasi. Herfra er der kun et stenkast ind til byens handelscentrum.

Klima

Kusadasi ligger på Tyrkiets vestlige kyst og har et typisk middelhavsklima året rundt. Vintrene er milde og somrene er varme.

Solen skinner ca. 300 dage om året og i sommerhalvåret når temperaturen ofte op over 30 grader. De varmeste måneder er juli og august, hvor 40 grader ikke er usædvanligt.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.