Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alanya

Læs mere om rejser til Alanya

Rejsetips af samme forfatter

 • Skønt vejr men vær opmærksom i Egypten

  (Bedømt af 4 personer)
  18.08.11: Maria
  Vi havde en dejlig sommerferie i Egypten 2011, men man skal holde øje med taxaerne de vil gerne snyde, aftal altid pris på forhånd og hav lige penge + hold sedlen op og sig hvad du har af seddel i hånden, alt dette gjorde vi og afligevel prøvede taxamanden at snyde os, men han gav op :O)

  Vejret var så dejligt 40 grader med en lille brise fra havet, du skal dog være opmærksom på at skal du opleve Luxor er dette bedst i vinterperioden, vi tog en tur til Luxor for at se Karnaktemplet og kongernes dal, der var 53 grader og vindstille PYHHHAA alt for varmt.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris - Oplevelsen - Fødselsdagen

  (Bedømt af 9 personer)
  27.03.11: Maria
  Lige omkring nytår 2010/2011 fandt jeg et tilbud jeg ikke kunne sige nej til hos FDM, 5 dage i Disneyparkerne, 4 overnatninger inkl. helpension til en meget fordelagtig pris - KØBT og så var jeg ellers spændt på om vi kunne holde ud at køre så langt, vi har aldrig selv kørt på ferie og der er jo langt til Frankrig.
  Se hele rejsetippet
 • Seaworld Orlando

  (Bedømt af 3 personer)
  26.07.10: Maria
  Fantastisk oplevelse i Seaworld i Orlando
  Se hele rejsetippet
Min yngste datter og mig selv med Delfinen SEUS
Rejsetips indsendt af:
Aalborg SØ
13. aug. 2010

Delfinsvømning i Sea-Alanya

Skønt men DYRT

Tag EURO med

Vi vidste hjemmefra vi ville svømme med delfiner, da vi prøvede det sidste år i Marmaris, der var ungerne for små, men i år måtte de også være med, det er en fantastisk oplevelse, men det er DYRT, det kostede 1500 for at komme ind i Sea-alanya + Delfinparken, førstnævnte kan man svømme med rokker og snorkle blandt farvestrålende fisk, ønsker du at svømme med delfiner koster det 100 euro pr. næse + vil du købe video og billeder (du må ikke bruge dit eget kamera ved delfinerne) koster det kassen, vi fik videoen og 60 billeder + cd med billederne for ca. 1200, det skal måske nævnes at et billede kostede 60 kr, så det kostede næsten 6000 kr for os fire, du får en bedre kurs hvis du betaler med euro og det gælder hele Alanya.

Med dette tip håber jeg i er forberedt på prisen:O)

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetips om Alanya

Pris

24/05 2015 Jan
Prisen nu på at svømme med delfiner er 120 euro og 319 lira for at komme ud at hilse på delfinerne. Prisen er 30 minutter svømning med delfinerne og 40 minutters undervisning.
Det er dyrt.
Vi må håbe delfinerne får noget godt at spise samt gode forhold med de priser . Vi har ikke været ude at svømme med dem.

Pris

24/05 2015 Jan
Prisen nu på at svømme med delfiner er 120 euro og 319 lira for at komme ud at hilse på delfinerne. Prisen er 30 minutter svømning med delfinerne og 40 minutters undervisning.
Det er dyrt.

Pris

24/05 2015 Jan
Prisen nu på at svømme med delfiner er 120 euro og 319 lira for at komme ud at hilse på delfinerne. Prisen er 30 minutter svømning med delfinerne og 40 minutters undervisning.
Det er dyrt.

Det er mishandling

30/07 2014 Heidi
Det er uden tvivl dyremishandling at holde så intelligente dyr i fangeskab - det pejer alt forskning også på. Så lad være med at retfærdiggøre det, for det kan det på ingen måder. Cirkusdyr har det ikke meget bedre og derfor støtter vores familie aldrig sådan noget!!

Vil man svømme med delfiner, så gør det det eneste sted de høre til - i det åbne hav!! :-)

Ikke dyremishandling?

23/07 2014 Thomas
Kan ikke forstå de mennesker der siger det ikke er dyre mishandling?
Underligt nok er 3 døde IGEN uden nogen forklaring? Medierne dækker det bare

Tid

20/07 2014 Camilla
Hvor længe er man i vandet med definerne? :-)

Afstand fra Alanya til Bodrum

27/06 2014 Maria
Der er 559 km fra Alanya til Bodrum så der er lidt langt :-)

hmmmm

20/06 2014 Benjamin
Min kæreste og jeg kunne godt tænke os at svømme med delfiner. Vi skal bo i Oasis Club i alanya, Og tænker lidt om i har nogen anelse om afstend fra alanya til bodrum? for hvad vi kan læse her, er det tydligvis det billigste. :)

Svøm med delfiner i Bodrum

30/06 2013 Anna Grethe Kragh
Vi var i Bodrum i juni 2013. Der er det tilsyneladende helt andre priser for at svømme med delfiner.
Busturen dertil koster 150.- og delfinsvømningen 400.- vil man have fotos koster de 60 lira (200.-) for en CD med 100 fotos. Bestiller man fotografering, ser de gennem fingre med at man selv filmer/fotograferer.
Man overværer ikke shows for prisen, men man kan overvære dem træne dyrene.
Jeg havde ledsager med, som bare ville se på, og det kostede altså 150.-
Vi rejste med Tyrkiet eksperten og købte delfinturen af dem. Måske kan man gøre det billigere selv, hvis man tager en taxa frem og tilbage. Det undersøgte vi ikke, for vi var kun 2 personer.
En ting er sikkert - det skal jeg prøve igen......

Ikke dyremishandling

05/12 2011 Maria Olsen
Kan godt se Nicolai og Martins meninger men da jeg for det første har studeret delefiner og min veninde arbejder i sea-alanya og med det sagt kan jeg sige med 1000% at der ikke finder dyremishandling til der, men ved med sikkerhed også desværre at det findes mange andre ting. Syntes lige jeg ville blande mig da jeg syntes ikke alle påstande var helt rigtige men meget af det er og kan også se det.

Med hensyn til prisen var jeg så sent som sidste år nede og se showet plus være derinde så ved med sikkerhed det ikke er så dyrt!!! Ja det er skam dyrt men ikke så dyrt ;)

Delfi svømning.

09/10 2011 Tinna Hilskov
Hvorfor sku delfinerne være bedøvede ?? Har ikke set dem i Alanya, men har rørt ved vilde delfiner i Australien hvor de kommer helt ind til strandkanten, så man kan klappe dem. De så bestemt ud til at nyde at blive klappet. De ku bare ikke lide at man rørte åndehullet og halen. De var ikke under opsyn eller i bassin og man ku klappe lige så tosset man ville. Det er den fedeste oplevelse i mit liv. De blev selv der var mange om buddet og har gjort det i generationer.

Pris hmm

20/09 2011 Maria
Prisen er som beskrevet, indgang er en pris, vi købte gennem Spies, + 4 gange 100 Euro for at svømme med delfinen og en del penge for billeder og cd :O)

Mvh Maria

Pris....hmmm....

19/09 2011 Rikke
Vi har været der for to år siden og kan IKKE nikke genkendende til det dyre beløb. Vi var også fire personer der skulle ind i Alanya Seapark and Dolphinpark! Godt nok var det dyrt meeeen IKKE sååå dyrt. Vil gerne der ned igen og opleve delfinerne.

Ingen misfortolkning

14/08 2011 Marianne
Det er dyremishandling at holde delfiner i fangenskab.
Må indrømme at jeg selv/vi også har været inde og se delfinshow da børnene var små, men med den focus der er på dette område i dag kan ingen være i tvivl om, at det er synd for dyrene.
Så herfra siger vi ALDRIG mere af den slag ej heller dyr der er bedøvet så vi alle kan klappe ellers farlige dyr.

Misfortolkning

22/07 2011 Selma
Jeg respekterer jeres holdning, men giver dig ikke ret i, at delfinsvømning kan betragtes som dyremishandling. I hvert fald ikke i den grad, at det bør boycottes. Det er lidt a´la dyr der optræder i cirkus, det er heller ikke deres omgivelser eller noget i deres natur.
Dyremishandling kalder jeg fx tyrefægtning eller vanrøgt af hunde.
Derudover synes jeg også, at delfinsvømning er en oplevelse der er værd at prøve hvis man har muligheden. Pengene er helt sikkert oplevelsen værd.

Enig - at bade med delfiner i fangeskab er dyremishandling

12/07 2011 Martin
Jeg er helt enig med Nicolai!

Mange tror fejlagtigt at delfiner altid er glade, fordi de smiler og griner - sådan ser det i hvertfald ud, men sandheden er, at delfiner i fangeskab får dødelige mavesår, da de konstant bliver stresset af omgivelserne.

De bliver ofte ikke særligt gamle, da deres krop ikke kan holde til det og derfor til sidst bukker under.

Se eventuelt filmen The Cove, hvis I vil vide mere.

Jeg har altid selv gerne ville dykke med delfiner, men det skal være i deres naturlige omgivelser. Alt andet er direkte dyremishandling og ikke noget jeg på nogen måde vil støtte eller være en del af!

Pris?

30/04 2011 Maria
Hej Frank

Det kostede 1500 at komme ind samlet for os alle fire :O) og det var til seaalanya og delfinariet.

Man kan vist også bare købe til delfinariet, men det er superlækkert at bade i seaalanya, der var snorkel med i prisen.

100 euro pr næse for at svømme med delfiner, min datter på 4 var lige stor nok til også at få lov der er ikke rabat på børn.

Billeder og dvd kan man forhandle om, men det er stadig mange penge.

Pris?

29/04 2011 Frank
Hejsa. Godt rejsetio. Når du siger det koster 1500,- at komme ind, er det så pr. næse eller i alt for din familie? Kan godt se det koster 100€ at svømme med delfiner men de andre priser og indgange er lidt uoverskuelige så håber du kan hjælpe mig lidt :)

Delfin MISHANDLING

11/03 2011 Nicolai Gottlieb
at svømme med delfiner i tyrkiet er det samme som at acceptere DYREMISHANDLING så jeg kan kun opfordre ALLE til ikke at prøve det!! Delfinerne er holdt i alt for små områder og lever ikke et naturligt liv! Så gør delfinerne en STOR tjeneste og BOYCUT alle delfinariumer!!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alanya

Hoteller i Alanya
Rejser til Alanya
Denne side er udskrevet d. 28. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/ferrera-beach-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.