Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alanya

Læs mere om rejser til Alanya

Frokost på floden
Rejsetips indsendt af:
Christian Kallenbach
Kolding
23. juli 2009

Flydende frokost i floden - skal opleves!

Alanya er sommer, solskin, shopping i bazaren og tyrkisk gæstfrihed. Men du har ikke oplevet Alanya før du forlader byen! Spis frokost på Dimfloden omkranset af de smukke Taurusbjerge.
Flod, frokost og leg!
Flod, frokost og leg!

Kort taxatur blev til heldagstur!

Vi er netop kommet hjem fra vores tredje tur til Alanya i Tyrkiet. Et pragtfuldt feriemål med dejlig strand, masser af sol, shopping i den store bazar og borgklippen som fantastisk kulisse.Tyrkerne er meget gæstfri, og altid hjælpsomme. Nogle vil mene at det bliver alt for turistpræget, og at tyrkerne er for pågående i bazaren.Så gør dig selv den tjeneste at leje en bil eller aftale en fast pris med en taxachauffør - og forlad så byen! I år skulle vi bare have været på en kort taxatur, men det endte med en heldagstur, da chaufføren havde en masse gode idéer, som vi lod os friste af. Det koster jo ikke ret meget i Tyrkiet.Så vi tog på en tur op i bjergene. Først til Dim Cay drypstenshulen, dernæst på et flot marked i nærheden, og til sidst spiste vi frokost i Dim-floden med efterfølgende badning. Det er hundekoldt vand, fordi det kommer fra de smukke Taurusbjerge, der omkranser det hele, men det er bestemt en oplevelse værd.Så tag afsted - og lad dig overraske!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alanya

Hoteller i Alanya
Rejser til Alanya
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/sport-village.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.