Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alanya

Læs mere om rejser til Alanya

Oplev charmen ved tyrkiske kartoffelpandekager til 1 euro!
Rejsetips indsendt af:
Sarah Rønholt
Allerød
5. marts 2009

Oplev charmen ved tyrkiske kartoffelpandekager til 1 euro!

Drømmer du/I om en ferie, hvor der både er plads til romantik, aktiviteter og afslapning? Så tag en udflugt ud af Alanya og mærk den fantastiske tyrkiske gæstfrihed.

Tag væk fra Alanya centrum - ud til de små landsbyer!

Hvis I holder ferie i skønne Alanya, burde I gøre jer selv den tjeneste at leje en bil eller hoppe på en bus (som går næsten hele tiden) og køre lidt ud af byen.

Ca. 15 km. fra Alanya ligger en lille by ved navn Kargicak som er værd at besøge. Her får man nemlig lidt af det hele. Der er aktiviteter; paragliding, bananaboats og strandparties, men man kan også vælge at nyde en brændende varm kartoffelpandekage, lavet af en af de lokale tyrkiske kvinder, som står ved deres små vogne dagen lang. Dertil får man et stykke frisk melon, smagsprøver på de friske, søde, lækre granatæbler plus en serviet og så er frokosten reddet!

Tirsdag er der marked i nabobyen Marmutlar, hvor man sagtens kan gå til. Her er der alt hvad hjertet begærer og så til en meget fair pris!

Lige fra friske grøntsager, tyrkisk the til de lækreste bløde morgenkåber, flotteste smykker, finurligt legetøj og tilbud som f.eks. "15 par sokker - bland selv! 8 euro"

Efter markedet kan I puste ud på en af Marmutlars hyggelige cafeer eller bestille en lækker lækker durum til kun 2 euro.

Så tag afsted og kom lidt væk fra Alanya og mærk den lokale charme!

Aktiviteter
Adventure, Markeder

Kommentarer til rejsetips om Alanya

hej:)

13/05 2009 charlotte
ja du har ret . Jeg tror at det er meget vigtigt at man ikke bare lade sig være turist og befinde sig hvor turisterne er ,men komme ind hvor tyrkerene er utrolige varme mennesker og gæstfrie har rejst så meget og har nydt det hver eneste gang :))
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alanya

Hoteller i Alanya
Rejser til Alanya
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.