Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Tyrkiet

Rejser til Antalya

Antalya er en moderne storby på den tyrkiske Middelhavskyst. Her kan du opleve historiske seværdigheder, spise lækker tyrkisk mad og opleve ægte tyrkisk landsbystemning i den gamle bydel. Antalya fungerer også som springbræt til de mange feriebyer langs kysten, men byen i sig selv er også et ophold værd. Bestil din ferie hos FDM travel i dag, så vælger du blandt et stort udvalg af fly og spændende hoteller i Antalya.

Antalya - porten til Middelhavskysten

Når du rejser til Tyrkiets Middelhavskyst, lander du sikkert i Antalyas lufthavn. Antalya er i sig selv et besøg værd. Det er en moderne storby med flere historiske seværdigheder og talrige restauranter, barer og markeder. I den gamle bydel Kaleiçi, kan du stadig få et glimt af den ægte tyrkiske landsbystemning.

Du har masser af muligheder for at bo i Antalya, men skal du på strandferie, skal du nok vælge en af de populære feriebyer langs kysten med skønne strande. Der er fx Alanya og Side med skønne strande, masser af vandsportsaktiviteter og stort udvalg af udflugtsmuligheder.
Vandland i Antalya

Vandland i Antalya for hele familien

I selve Antalya skal du ikke regne med at finde lange strande, der ellers er kendetegnet for Middelhavskysten. I stedet kan du hoppe på en bådtur fra havnen. De tager dig oftest ud til en lille ø eller bugt med en dejlig strand, hvor du kan slappe af eller tage en dukkert i det klare vand. Du kan også tage hele familien til det store vandland, Dedeman Aquapark og Bowlingcenter. Der er vandrutsjebaner og masser af aktiviteter for alle aldre i Antalya.
 

Alanya – action og afslapning

Rejser du videre fra Antalya til Alanya (ca. 130 km), kommer du til Tyrkiets travleste ferieby med utallige forlystelser, shoppingmuligheder, restauranter, cafeer, natklubber og strande med et herligt leben.Den gamle fæstning, Alanyas varetegn, er et besøg værd og giver dig en fabelagtig udsigt over området. For foden af fæstningen ligger Ehmedek. En gammel bydel med masser af charme og landsbystemning.

Bag Alanya ligger Taurusbjergene, hvor du kan tage på opdagelse, hvis du fx lejer en bil. Der kan du hurtigt opleve et helt andet Tyrkiet, med gamle koner hygger sig på trappestenene eller måske er i gang med at forberede aftensmaden, og mænd med kraftigt overskæg, der får sig et spil domino.

Er du natteravn? Alanya har alt hvad der hører sig til en festlig aften. Barer, natklubber og diskoteker, hvor neonlyset blinker i takt til de heftige rytmer fra højttalerne. Du kan danse lige til solen står op… og starte forfra næste dag.
Læs mere om rejser til Alanya

 
Side set fra havet

Side – en skøn ferieby

Rejser du videre fra Antalya til Side kommer du til endnu en af Middelhavskystens små perler. Side er en skøn badeby, der lever en stille tilværelse i vinterhalvåret, men som vågner op om sommeren og forvandles til en sand magnet for solhungrende rejsende.

Nattelivet fejler heller ikke noget, selvom det ikke kan hamle op med Alanyas. Trænger du til lidt afveksling fra strandlivet, kan du trave rundt i den gamle bydel, med flere gamle romerske ruiner. Specielt teateret er enestående, hvor du også kan overvære en koncert om sommeren.

Lørdagsmarkedet er et tilløbsstykke med masser af boder og fristelser. Fra Side kan du også komme på flere spændende udflugter eller hvad med at leje en bil og selv bestemme tempoet.
Læs mere om rejser til Side

Charmerende Kemer syd for Antalya

Ønsker du at rejse til en mindre by med charme og perfekt til en afslappet badeferie, så kan vi anbefale Kemer. De skønne fiskerby ligger ca. 1 times kørsel syd for Antalya.

Tempoet er roligere i forhold til Antalya, men du har stadig fantastiske strande, og et godt udvalg af gode restauranter, butikker og barer. Kemer har også en flot marina og en hyggelige små gader, der giver behagelig skygge i dagtimerne. Naturen er eminent hvor både havet, frodig skov og imponerende bjerge mødes.

Udflugter fra Antalya og Middelhavskysten

Tag på udflugt fra Antalya
  • Dim-grotten ca 10 km fra Alanya. Det er en af Tyrkiets største drypstenshuler med fantastiske klippeformationer.
  • Mamure Kalesi borgen, måske Tyrkiets mest imponerende middelalderborge, der ligger lige ud til havet.
  • Rafting ned af en Köprülü floden? Den er ikke for vild, så alle kan være med. Det er skønt at opleve naturen på tætteste hold. Du kan kombinere turen med ruinbyen Selge og en lille traditionel landsby i nærheden.
  • Bådudflugt – nyd en pragtfuld dag på havet og sejl langs Middelhavskysten. Hop på hovedet i det turkisklare vand eller slap af på en lille strand.
  • Lej en bil – du får et helt andet billede af Antalya og Tyrkiet, hvis du køre op i bjergene og stopper i en lille landsby. Det er som om tiden bliver skruet 100 år tilbage, med et helt andet tempo end langs Middelhavskysten. Du kan også køre langs kysten og finde en lille bugt med en stille strand, du næsten kan have for dig selv.


Billeje i Antalya og Tyrkiet

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Antalya i Tyrkiet. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Tyrkiet
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.