Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Tyrkiet

Fly til Antalya

Her kan du bestille dit fly til Antalya i Tyrkiet. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”, Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Antalya.

Lufthavnen i Antalya

Antalya Lufthavn ligger ca. 13 km nordøst for Antalya by, og er en stor moderne lufthavn, der hvert år er destinationen for de millioner af turister, der holder ferie ved den tyrkiske riviera. Ca. 19 millioner passagerer kommer med fly til og fra Antalya Lufthavn hvert år, og heraf er over 16 millioner internationale.

Transport til og fra Antalya lufthavn

Turen til Antalya er kort, men størstedelen af Antalya Lufthavns passagerer er charterturister, der ankommer med fly og bliver transporteret til deres endelige destination med charterselskabets egne busser. Der er derfor temmelig begrænsede offentlige transportmuligheder. Skal du videre til Alanya, skal du være opmærksom på, at turen tager ca. 2,5 timer fordi Alanya ikke har nogen lufthavn. Du kan tage en såkaldt Metro bus til Alanya. Til Antalya har du følgende muligheder for transport efter din flyrejse:

Havas-bussen

Havas-bussen er en shuttlebus, der kører mellem lufthavnen og Antalya centrum. Turen tager ca. 30 minutter. Se køreplan her

Lejebil

Endelig har du også mulighed for at leje en bil i Antalya Lufthavn - og det er måske en af de bedre muligheder, da det giver dig mulighed for at se meget mere af Tyrkiet i løbet af din ferie. Vi sørger de for at der står en bil klar til dig, når du lander i Antalya, og via vores gode samarbejdere kan du være sikker på en rigtig god pris.

Antalya som din næste fly feriedestination

Antalya som din næste fly feriedestination
Tag fly til Antalya der er den største by ved den tyrkiske riviera og et yndet feriemål for dem, der holder af sol, strand, fest og farver. Men hvis du forlader strandene et øjeblik, vil du også finde vidunderlige landskaber og en by, der byder på fantastisk kunst, historiske bygninger og ruiner - for ikke at tale om forretninger og masser af restauranter med lækre, lokale specialiteter.

Antalya er det perfekte feriemål for både den entusiastiske badeturist, den historisk interesserede og dem, der bare vil feste og have det sjovt. Anatlya er helt klart en flyrejse værd, bestil din flybillet i dag.

Læs mere om rejser til Antalya


Rejser til Antalya
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/oestkysten/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.