Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Istanbul

Læs mere om rejser til Istanbul

Er der overhovedet noget at se i Istanbul?
Rejsetips indsendt af:
Lisbeth Zabihi
Bryrup
24. okt. 2013

Er der overhovedet noget at se i Istanbul?

Da min mand første gang nævnte muligheden af at rejse til Istanbul på sommerferie, kiggede jeg på ham og spurgte: Er der overhovedet noget at se i Istanbul?

Jeg skulle blive klogere.
Vi brugte 9 dejlige dage i Istanbul på at se historiske mindesmærker, sejle på Bosporusstrædet, besøge en række Moskeer og gå i Bazaren.

Bazaren
Bazaren

Bazaren - en særlig oplevelse

Vi skulle naturligvis forbi Bazaren - og handle skulle vi også. Vi købte nok lidt mere end der var plads til i kufferten - og betalte måske også lidt mere end nødvendigt. Men det var mindeværdigt og underholdende.
Og så spiste vi en helt fantastisk frokost inde midt i Bazaren. Vi fik hjælp af en af de meget venlige butiksejere. Han henviste til den restaurant han selv spiste ved - for det var den bedste i hele området. Hvad den hed ligger hen i det uvisse, men rådet må være: spørg de venlige forretningsdrivende. De hjælper gerne.
Topkapi Paladset
Topkapi Paladset

Topkapi Paladset

Jeg faldt med et brag for Topkapi Paladset. Og det var især haremmet jeg blev begejstret for. Ja - ikke tanken om de stakkels kvinder, der dårligt fik lov at trække frisk luft - men der hvilede en helt speciel skønhed og stemning over de rum de færdes i.

Når jeg tænker tilbage på vores dejlige sommerferie i Istanbul, så er det først og fremmest de smukke rum i Topkapi der dukker op på nethinden.

Seværdigheder
Bazarer, Shopping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Istanbul

Hoteller i Istanbul centrum
Rejser til Istanbul
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/miami-sea-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.