Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Tyrkiet

Fly til Istanbul

Her kan du bestille din flyrejse til Istanbul i Tyrkiet. Se prisoversigten og find de bedste priser på fly til Istanbul. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til lufthavne i Istanbul

Istanbul har to internationale lufthavne. Istanbul Atatürk Airport ligger på den europæiske side af Bosporusstrædet, og Sabiha Gökçen Airport, som ligger på den asiatiske side af Bosporus. 

Hovedparten af de danske fly til Istanbul lander i Istanbul Atatürk Lufthavn, som ligger 28 km. fra centrum i Istanbul og årligt håndterer over 37 mio. passagerer.

Istanbul Atatürk lufthavn

Navn: Istanbul Ataturk Airport
Adresse: Yeşilköy Mh., 34149 İstanbul, Tyrkiet
Tlf.:  +90 212 463 3000
Website: www.ataturkairport.com
IATA kode: IST
 
Flyvetider til Istanbul:
København - Istanbul (Istanbul Atatürk Airport): 3 time og 15 minutter
Billund - Istanbul (Istanbul Atatürk Airport): Ingen direkte fly til Istanbul

Tidszone: CET (UTC+02:00)

Oversigtskort over Istanbul Atatürk lufthavn

Klik på oversigtskortet over Istanbul Atatürk lufthavn

Transport til og fra Istanbul Atatürk lufthavn

Oversigtskort over Sabiha Gökçen lufthavn
Når du lander i Istanbul Atatürk Lufthavn på din flyrejse fra Danmark har du en række forskellige valg, når det drejer sig om at finde billig transport ind til byen.

Med havas shuttlebusser
Fra tidlig morgen til cirka midnat kører der shuttlebusser – de såkaldte havas – frem og tilbage mellem Istanbul Atatürk Airport og Taksim i Istanbul. Turen med shuttlebus varer cirka 40 minutter. Shuttlebusser er et billigt alternativt til fx taxa.

Med metro
Metroen er en anden billig måde at komme ind til Istanbul fra Istanbul Atatürk lufthavn. Aksaray-linjen kører i fast rutefart mellem lufthavnen og Aksaray, men du skal skifte linje på Zeytinburnu-stationen, hvis du skal helt ind til centrum af Istanbul.

Med taxi
Du kan naturligvis også praje en taxi ind til Istanbul fra Istanbul Atatürk airport. En tur til Sultanahmet varer ca. 25 minutter, men Taksim varer ca. 30 minutter. Vær opmærksom på, at der er ekstra tillæg på taxakørsel om natten. 
Se taxapriser fra Istanbul lufthavn

Med lejebil
Du kan også leje en bil, der venter på dig, når ankommer med fly til Istanbul. Ring 70 11 60 11 i dag og bestil din biludlejning hos FDM travel her.

Fordele og ulemper ved Istanbul Atatürk lufthavn

Fordele: Vent i eksklusive lounges og gør brug af gratis Wi-Fi i alle ankomst- og afgangsterminaler. Lufthavnen har desuden alle de services man kan forvente i en international lufthavn i den størrelse.
 
Ulemper:

Sabiha Gökçen lufthavn

Sabiha Gökçen Airport ligger 50 km fra Istanbul centrum på den asiatiske side af Bosporusstrædet. Sabiha Gökcen håndterer omkring 11 mio. passagerer hvert år.

Navn: Sabiha Gökcen International Airport
Adresse:  Sanayi Mh., 34906 İstanbul, Tyrkiet
Tlf.:  +90 216 588 8000
Website: www.ataturkairport.com
IATA kode: SAW
 
Flyvetider til Istanbul:
København - Istanbul (Sabiha Gökcen Airport): 3 time og 15 minutter
Billund - Istanbul (Sabiha Gökcen Airport): Ingen direkte fly til Istanbul

Tidszone: CET (UTC+02:00)

Oversigtskort over Sabiha Gökçen lufthavn

Klik på oversigtskortet over Sabiha Gökçen lufthavn

Transport til og fra Sabiha Gökçen lufthavn

Bus
Havatas-busser afgår fra Sabiha Gökcen lufthavn til Istanbul centrum hver 30. minut fra 04:00-01:00. (Således ingen busser fra kl. 1:30 til 3:30). En billet koster ca. € 5.
 
Med bil
Når ankommer med fly til Istanbul, kan du leje en bil, der venter på dig. Ring 70 11 60 11 i dag og bestil din biludlejning samtidig med dine flybilletter til Istanbul hos FDM travel.
 
Med taxi
En taxatur fra Sabiha Gökçen Lufthavn til Beyoglu eller Sultanahmet kan nemt tage over en time. Turen koster ca. 200 kr., men kan variere afhængig af din slutdestination. 

Fordele og ulemper ved Sabiha Gökçen lufthavn

Fordele: Lufthavnen har et stort tax-free område og flere restauranter, barer og caféer (såsom Gloria Jean kaffe). Der er VIP-lounges og et businesscenter, og hvis du ønsker at booke et møde eller konference kan det gøres fra business hoteller i Istanbul. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang og trådløst internet. Andre faciliteter i Sabiha Gokcen Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater og et postkontor.
 
Ulemper: Der er forholdsvis langt fra Sabiha Gökçen Airport ind til centrum af Istanbul, hvorfor transporttiden til og fra lufthavnen kan være lang og kedsommelig. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Istanbul?

Rejser til IstanbulIstanbul er en af de byer, som du bare skal opleve. Placeret med ét ben i Europa og ét ben i Asien tilbyder Istanbul dig det bedste fra begge kontinenter.
Hoteller i IstanbulVi hjælper dig med at finde det rette hotel i Istanbul - uanset om du leder efter et billigt hotel i centrum af Istanbul, nær Topkapi Paladset, Den Store Bazar eller Taksim Plads.
Rejsetips om IstanbulVi har i alt over 5000 rejsetips. Læs alle de bedste rejsetips om Istanbul.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.