Billedet er fra Istanbul

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Concierge
 • Lounge
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Mødelokaler
 • Business Center
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Midtown Hotel

På Midtown Hotel bor du meget centralt.
Hotellet ligger i Taksim, i hjertet af Istanbuls ny by. Barer, restauranter og offentlige transportmidler kan alle findes i umiddelbar nærhed. Det er kun 5 minutters gåafstand til gågaden Istiklal Street, hvor nattelivet begynder. Dolmabahce-paladset, Hagia Sophia, Grand Bazaar, det egyptiske marked og Topkapi-paladset er alle bare korte ture væk med offentlig transport. Istanbul Ataturk Lufthavn ligger 25 km derfra.

Hotellet har 80 boligenheder. Hotellets gæster er velkomne i lobbyen, som har en 24-timers reception og en 24-timers check-out service. En elevator giver nem adgang til de øverste etager. Faciliteterne inkluderer en garderobe, en sikker og vekselbørs. Internetadgang og trådløs internetadgang er til rådighed i offentlige områder. Gastronomiske muligheder omfatter en restaurant, en café og en bar. En have er blandt de funktioner, der bidrager til et behageligt ophold. Yderligere funktioner på hotellet omfatter en kiosk og en tv-stue. Parkeringsmuligheder til rådighed for gæsterne er der en garage (mod betaling) og en parkeringsplads (mod betaling). Ekstra tjenester omfatter børnepasning, lægehjælp, roomservice og vaskeri. En shuttle service tilbydes. Der er et forretningsområde med et konferencerum og en faxmaskine.

Alle værelser har aircondition, centralvarme og et badeværelse. Badeværelser med kørestol kan også bookes. De tæppebelagte boligenheder har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Blandt faciliteter er en værdiboks og minibar. Te og kaffe udstyr er inkluderet som standard. Strygejern og strygebræt er også tilgængelig for gæsterne. Internetadgang, en telefon, et fjernsyn, en dvd-afspiller og trådløs internetadgang er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Kørestolsvenlige boligenheder er også reserveres. I hver af badeværelserne, vil gæsterne finde et brusebad, badekar og hårtørrer.

Hotellet tilbyder en bred vifte af reserveres måltider og bestyrelsesmedlemmer muligheder, herunder morgenmad, frokost, middag, B & B og halvpension.

Følgende kreditkort accepteres på hotellet: American Express, Visa, Diners Club og MasterCard.

Denne side er udskrevet d. 28. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/miniferie/restauranter/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.