Billedet er fra Istanbul

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Concierge
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ottoman Hotel Park

Placering
Hotellet ligger i hjertet af Istanbuls historiske halvø 10 minutter fra byens ikoniske varetegn såsom Hagia Sophias Museum, den Blå Moske, Topkapi-paladset og Basilika-cisternen. Herudover kan gæsterne gå til diverse forbindelser med offentlige transportmidler på ca. 10 minutter. Endvidere er der omkring 18 km fra hotellet til den internationale lufthavn Atatürk, mens den internationale lufthavn Sabiha Gökçen ligger omkring 70 km væk.
Indretning
Gæsterne har mulighed for at opleve luksus i osmannisk stil og den verdensberømte tyrkiske gæstfrihed på dette exceptionelle hotel, hvor man kan finde sig et fredfyldt pusterum fra en af verdens livligste byer på hotellets luksuriøse, rummelige og moderne værelser, som kombinerer fortiden og nutiden i en afslappet atmosfære. Herudover blev det klimatiserede etablissement renoveret i 2009 og tilbyder 38 værelser, en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator, café og bar. Ligeledes kan gæsterne benytte stedets WLAN/internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice (de 2 sidstnævnte mod betaling).
Hotelværelse
Hotellet er med sine rummelige værelser i kategorierne deluxe, superior og standard, som er indrettet i en postmoderne osmannisk og tyrkisk stil, dedikeret til at gøre gæsternes ophold til en komfortabel, afslappende og uforglemmelig oplevelse. Alle værelser i kategorien superior tilbyder eget badeværelse med en kvalitet i samme kategori og er udstyret med brusebad, mens værelserne i kategorien deluxe desuden er indrettet med et traditionelt tyrkisk bade-koncept. Herudover rummer standardindretningen behageligheder såsom hårtørrer, dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar. Endelig tilbydes der ligeledes i alle boligenheder klimaanlæg (regulerbart) og radiator som standardindretning.
Forplejning
Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden tilbydes a la carte.
Kreditkort
Hotellet accepterer American Express, MasterCard og Visakort som betalingsmidler.

Denne side er udskrevet d. 25. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.