Billedet er fra Istanbul

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Concierge
 • Lounge
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Palazzo Donizetti Hotel

Palazzo Donizetti Hotel er for dig, der sætter pris på luksus og god service.
Placering
Hotellet ligger tæt på Istanbuls berømte kvarter Beyoğlu og den kendte gade Asmalı Mescit. Der findes offentlige transportmidler inden for få minutters gang, mens Galata-tårnet ligger ca. 250 m lige nord for Det Gyldne Horn. Herudover ligger hotellet ca. 2 km fra banegården. Istanbul Atatürk lufthavn ligger ca. 21 km væk, mens der til den internationale lufthavn Sabiha Gökçen er omkring 48 km.
Indretning
Dette imponerende og historiske hotel blev renoveret i 2010 og er blevet indrettet i nyklassicistisk stil. Hotellets indgang er dekoreret med italiensk Karrera-marmor, lamperne er beklædt med guld, mens møblerne er håndlavet af valnøddetræ. Hotellet tilbyder 82 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Ydermere tilbyder hotellet gæsterne et mødelokale med konferenceindretninger, en safeboks, en vekselbørs, en café, en bar, discotek på 7. etage med en beværtning og en restaurant. Værelserne er tilgængelige via elevator. Der er endvidere WLAN/internetadgang på hele hotellet, og der tilbydes bustransport mellem Istanbuls 2 lufthavne og hotellet mod betaling. Herudover kan gæsterne mod betaling bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen.
Hotelværelse
Værelserne er i nyklassicistisk stil og indrettet med internetadgang med hurtig forbindelse, ligesom der er telefon, minibar (mod betaling), safeboks med plads til bærbar computer, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv (inklusive betalings-tv) og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer egne badeværelser med brusebad og hårtørrer. Værelserne tilbyder ydermere dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og radiator såvel som en terrasse.
Sport/underholdning
Hotellet råder over et spa-område med indendørs swimmingpool, sauna og hammam, ligesom der mod betaling er mulighed for at få massage- og spa-behandlinger. Deslige har hotellet et fitness-studie.
Forplejning
Hotellet tilbyder pension med bed and breakfast. Morgenmaden tilbydes som buffet.
Kreditkort
American Express, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Denne side er udskrevet d. 27. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/niedersachsen/celle/celle-sommeren-2014.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.