Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Istanbul

 • Er der overhovedet noget at se i Istanbul?

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Lisbeth Zabihi
  Da min mand første gang nævnte muligheden af at rejse til Istanbul på sommerferie, kiggede jeg på ham og spurgte: Er der overhovedet noget at se i Istanbul?

  Jeg skulle blive klogere.
  Se hele rejsetippet
 • Istanbul - hvor skal man bo og hvad skal man se?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  15.02.13: Mille Larsen
  Istanbul er for mig en storby som skal opleves. Da en del af byen er placeret i Europa og den anden del i Asien har man her muligheden for at møde en by med det bedste fra begge sider.
  Se hele rejsetippet
 • Maden i Istanbul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  15.02.13: Mille Larsen
  Maden i Istanbul er vist ikke til at slippe udenom og fortjener næsten et tip for sig selv. I istanbul er der selvfølgelig et hav af restauranter – men jeg har et par steder som jeg personligt anbefaler.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Istanbul

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Skønne tagterrasser i Istanbul

Ditte Mikkelsen

Når I besøger Istanbul, så husk at forvilde jer op på forskellige tagterrasser i byen. Istanbul er jo dejligt kuperet, så mange steder er der en fabelagtig udsigt, og det er jo altid rart at komme lidt væk fra menneskemylderet og få lidt køligt at drikke eller en god middag i rolige omgivelser.

Fx har man fra Galata-området et godt udsyn over Det gyldne Horn til den gamle bydel med bl.a. Topkapi-paladset og Aya Sofia.

Tip i tippet

I Sultanahmet-området kan man få sig en udemærket autentisk middag med fx linsesuppe og kebab på restaurant Doy Doy med udsigt til den blå moske på den ene side og havet på den anden. ”Let’s Doy Doy” bliver ofte sagt, når jeg er i Istanbul.

Denne side er udskrevet d. 28. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.