Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Tyrkiet

Rejser til Marmaris

Rejser du til Marmaris, kommer du til en forholdsvis lille by, der hver sommer skifter hamp og ændre sig til et feriemål af internationale dimensioner med masser af leben og højt humør. Mange lokkes af det farverige forlystelsesliv i Marmaris. Andre lokkes af de mange oplevelser og aktiviteter, der ligger området, både naturmæssige, kulturelle og action prægede. Uanset hvad du foretrækker, har du alle muligheder for en super ferie i Marmaris.

Der er to lufthavne at vælge mellem, på rejser til Marmaris. Dalaman ligger nærmest Marmaris mens Izmir har de bedste flyforbindelser.

Højt humør i Marmaris

Strand nær Marmaris

Strandlivet i og omkring Marmaris

Der er en lang og meget smal strand i Marmaris med utallige barer og restauranter. Nogle få kilometer vest for Marmaris finder du de bedste strande. Der er fx den fine sandstrand i Içmeler, hvor du kan slappe af på en solseng under en skyggefuld parasol. Der er også den dejlige strand i Turunç, som du kan nå med taxibåd eller minibus (dolmus). De fleste steder er der masser af vandsportsaktiviteter. På samme strækning ligger også nogle vandlande, med flere aktiviteter.
 

Fyr den af i Marmaris

Der er fuld gang i den i Marmaris. Rejser du til Marmaris for at fyre den af og more dig, bliver du ikke skuffet. Bar Street og Kemal Seyfettin Elgin Bulvari (forlængelsen af havnepromenaden), bugner med barer, vandpibecafeer, natklubber og diskoteker. Du kan vise dig frem på dansegulvet til heftige rytmer eller tage hul på det omfangsrige cocktailkort. Solbrune dansepiger og seje fyre kæmper om opmærksomhed fra hinanden og bartenderen. Festen løber til den lyse morgen og så kan du starte forfra den næste aften.
 

Den lille borghøj i Marmaris

Trænger du til en stille stund fra Marmaris hektiske tempo, skal du ikke længere væk end den lille borg. Der kan du trave rundt i de små stille gader med små restauranter, der har en flot udsigt ud over Marmaris.

 

Shopping i Marmaris

Du kan sagtens gå ”shop-amok” i Marmaris og få kufferten fyldt op med smart badetøj, læderjakke eller måske en af de populære vandpiber. Bazaren i Marmaris er et herligt sted at shoppe rundt, og du kan virkelig afprøve dit handelstalent, for der gælder det om at prutte med prisen. Der er også det mondæne shoppingcenter ved marinaen, med alle de kendte mærkevare.

Udflugter fra Marmaris

Bådudflugt fra Marmaris
Det er uden for Marmaris, du oplever et helt andet Tyrkiet. Lej en bil og kør en tur fra Marmaris til fx Reşadiye halvøen. Landskabet er råt med græssende får under overvågning af vind – og vejrbidte hyrder. De små landsbyer brillere med en dejlig ro, og i havnebyerne kan du få et glimt af bådbyggernes stolte gamle traditioner.
 

Rafting ned ad Dalman floden

Der er dømt action, hvis du tager med på en rafting tur ned ad Dalman floden ikke langt fra Marmaris. De voldsomme vandmasser, der fører dig gennem heftige passager, er en herlig udfordring. Du bliver belønnet med et adrenalin kick og en fantastisk natur.
 

Slap af på en båd

Der er ikke noget bedre end hoppe på en udflugtsbåd og stille sejle ud i det azurblå Ægæerhav. Du har masser af ture at vælge mellem fra ½ dags varighed til flere dage. En af de populæreste er turen til Köycegiz søen, hvor du besøger de 3 største seværdigheder tæt på Marmaris. (Kaunos med de enestående klippegrave, Iztuzu stranden hvor havskildpadderne ligger æg og Sultaniye badene). Der er også flere dykkercentre, der tilbyder ture og kurser på alle niveauer.

Billeje i Marmaris og Tyrkiet

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Marmaris i Tyrkiet. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link: Lej en bil i Marmaris

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Marmaris

Se liste med udvalgte hoteller i Marmaris
Se hoteller på kort over Marmaris
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/nicosia/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.