Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marmaris

 • Marmaris

  (Bedømt af 3 personer)
  19.09.12: Susanne Hoffmann
  Er man til ren afslapning, sol og strand samt god tyrkisk mad og hyggelige byture enten på gåben eller med den lokale dolmus (bus) så er Marmaris stedet at besøge - vi har været der 12 gange og er ikke færdige med at rejse dertil :-) for os er det lige som at tage i sommerhuset - kendt i området og har gennem årerne fået rigtig mange søde og rare bekendtskaber og nogle dejlige rejsevenner er det også blevet til gennem årerne.
  Se hele rejsetippet
 • Marmaris - Strand og masser af strand

  (Bedømt af 3 personer)
  06.06.12: Ulla
  Er du single og har lyst til at feste igennem hele ferien? Så er Marmaris en af de bedste steder til det.. Udover at Marmaris byder på de bedste strande, så kan man også feste hele ferien igennem.
  Se hele rejsetippet
 • Marmaris Resort hotel i Tyrkiet

  (Bedømt af 3 personer)
  10.07.11: Petersen
  Vil du/I føle Jer som henført til værende nærmest - "kongelige" - så oplev ferien med overnatning på hotel Marmaris Resort ca. 15 km uden for Marmeris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Marmaris

Icmeler ved Marmaris i Tyrkiet - En anderledes oplevelse for alle sanser
Rejsetips indsendt af:
Camilla Vilhelmsen
3310 Ølsted
30. marts 2011

Icmeler ved Marmaris i Tyrkiet - En anderledes oplevelse for alle sanser

Efter at have besøgt flere af Tyrkiets fantatiske destinationer, gik turen denne gang til Icmeler, en lille by kun 6 km fra Marmaris.
Icmeler ved Marmaris i Tyrkiet - En anderledes oplevelse for alle sanser

Byen havde sin charme ved at være være både omgivet af det smukke hav, en stor bjergside hvorpå man kunne se bjerggederne klatre, samt et stort frodigt område, byen er i forhold til Marmaris er mindre, men rummer stadig en lille bazar hvori dagens indkøb kunne finde sted, diverse resturanter og lign.

Vi blev hurtigt utrolig facinerede af den lille by, hvorpå man sagens kunne fornemme byens lokales tilværelse suse forbi næsen på en.

Restaurant med fantastisk mad og unik stemning

Tilfældigt en dag hørte vi tale om en lille resturant lidt oppe af bjerget v. navn "Mona Titti"
Omtalen vækkede nysgerrighed, og taxichaufføren nikkede anerkendende, da vi kørte afsted. Efter et lille kvaters kørsel ankom vi til en villa omgivet af smukke træer voksende tæt på af husets facade og indgang. Vi kiggede på hinanden, og var ikke et sekund i tvivl om at noget måtte den tyrkisk talende taxichauffør have misforstået. Men chaufføren insisterede og vi steg ud af bilen, lidt nervøst over at blive efterladt, prøvede vi at forklare at vi skulle besøge en resturant og ikke en privat husstand.

Ind kom vi og foran os lå den smukkeste gårdhave, men smukke malerier, og udsmykninger i alle former og farver.
Vi blev budt varmt velkommen af en stor ældre mand der mest af alt mindede om Simon Spies, han insisterede på at betale taxien, og spurgte om vi kunne tænke os en rundtur, på den virkelig facinerende ejendom, aldrig havde man drømt ud fra huset facade, at der skulle rumme et eventyr i 1001 nats stemning inde bag jernlågen.
Overalt herskede en stemning af mystik og fantasi, alt i mens vores kære Simon Spies fortalte os historien om Mona Titti.

Vi slog os ned ved et lille bord i gårdhaven, tusmørket havde lagt sig, og der var blevet tændt levende lys overalt, sammen med de andre gæster fik vi en gennemgang af menukortet, som man normalt ikke oplever, på nogen anden resturant. Maden var ikke mindre end fantatisk, og stemningen var helt unik, romantisk og hvor end øjet fandt hen opdagede man nye og spændende udsmykninger.

Efter ikke mindre end en fantatisk aften, drog min mand og jeg nyforelskede og hånd i hånd videre ud i verden. En oplevelse for alle sanser, med en ægte stemning af varme og kærlighed.

Restauranter

Kommentarer til rejsetippet om Marmaris

Fantastisk Oplevelse

06/08 2013 Morten Sabroe
Det var en helt fantastisk oplevelse samt noget af det bedst mad jeg har fået i tyrkiet.

Ejeren af stedet fortæller og hygger om kunderne og det er helt vildt hyggeligt...

Hvis jeg skal til Marmaris igen SKAL jeg helt sikkert der op igen.

Priserne er lidt dyre i forhold til andre resturandet i Marmaris men ikke i forhold til kvaliteten...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Marmaris

Hoteller i Marmaris
Rejser til Marmaris
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.