Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marmaris

 • Marmaris

  (Bedømt af 3 personer)
  19.09.12: Susanne Hoffmann
  Er man til ren afslapning, sol og strand samt god tyrkisk mad og hyggelige byture enten på gåben eller med den lokale dolmus (bus) så er Marmaris stedet at besøge - vi har været der 12 gange og er ikke færdige med at rejse dertil :-) for os er det lige som at tage i sommerhuset - kendt i området og har gennem årerne fået rigtig mange søde og rare bekendtskaber og nogle dejlige rejsevenner er det også blevet til gennem årerne.
  Se hele rejsetippet
 • Marmaris Resort hotel i Tyrkiet

  (Bedømt af 3 personer)
  10.07.11: Petersen
  Vil du/I føle Jer som henført til værende nærmest - "kongelige" - så oplev ferien med overnatning på hotel Marmaris Resort ca. 15 km uden for Marmeris.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastisk ferie prøv noget nyt på egen hånd....

  (Bedømt af 4 personer)
  04.04.11: melissa kirkegaard
  vi oplevede en masse.. hvis man som os elsker natur og man super gerne vil ha en på opleveren som man sjældent glemmer...så burde mamaris kunne opfylde alles behov..
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Marmaris

Marmaris - Strand og masser af strand
Rejsetips indsendt af:
Ulla
Køge
6. juni 2012

Marmaris - Strand og masser af strand

Er du single og har lyst til at feste igennem hele ferien? Så er Marmaris en af de bedste steder til det.. Udover at Marmaris byder på de bedste strande, så kan man også feste hele ferien igennem.
Der er også masser af aktiviteter i Marmaris, så som tyrkisk hamam, en tur til Atlantis waterpark, cleopatra island og masser andre fede steder at udforske.. Marmaris byder på de fedeste fester ever, plus underholdning (mavedans). Der er masser af god og billige mad også.. Og hvis man er til vandpipe så kommer man også til finde det der. Marmaris er virkelig et sted som kan andbefales til alle dem der vil opleve lidt af hvert, og have en uforglemmelig rejse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Marmaris

Hoteller i Marmaris
Rejser til Marmaris
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/roc-blanc.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.