Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marmaris

Læs mere om rejser til Marmaris

Marmaris
Rejsetips indsendt af:
Susanne Hoffmann
Ølsted/Sjælland
19. sept. 2012

Marmaris

Er man til ren afslapning, sol og strand samt god tyrkisk mad og hyggelige byture enten på gåben eller med den lokale dolmus (bus) så er Marmaris stedet at besøge - vi har været der 12 gange og er ikke færdige med at rejse dertil :-) for os er det lige som at tage i sommerhuset - kendt i området og har gennem årerne fået rigtig mange søde og rare bekendtskaber og nogle dejlige rejsevenner er det også blevet til gennem årerne.
Og vi anbefaler at bruge 2 - 3 uger på ferien, for så har man ikke travlt med at se/eller deltage i udflugter, - det er dejligt at opleve det i små tempi også p.g.a varmen midt på dagen. der er mange skønne spisesteder både små lokale restaurenter hvor den tyrkiske mad er i højsædet, til rimelige priser og nogle særdeles lækre spisesteder langs stranden dog lidt dyrere end på den anden side af hovedgaden og I marinaen er der også gode restaurenter, men til en lidt højere kuvertpris, men absolut et besøg værd og ikke mindst et kig på alle de mange og meget smukke træbåde der ligger til kaj der. og en tur i Basaren må man også unde sig selv. Der er også ugentlige markedsdage både i Marmaris og den nærliggende naboby Iclemer som også må og skal opleves og det er nemt at komme dertil med de lokale dolmusser.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Marmaris

Hoteller i Marmaris
Rejser til Marmaris
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.