Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marmaris

 • Marmaris

  (Bedømt af 3 personer)
  19.09.12: Susanne Hoffmann
  Er man til ren afslapning, sol og strand samt god tyrkisk mad og hyggelige byture enten på gåben eller med den lokale dolmus (bus) så er Marmaris stedet at besøge - vi har været der 12 gange og er ikke færdige med at rejse dertil :-) for os er det lige som at tage i sommerhuset - kendt i området og har gennem årerne fået rigtig mange søde og rare bekendtskaber og nogle dejlige rejsevenner er det også blevet til gennem årerne.
  Se hele rejsetippet
 • Marmaris - Strand og masser af strand

  (Bedømt af 3 personer)
  06.06.12: Ulla
  Er du single og har lyst til at feste igennem hele ferien? Så er Marmaris en af de bedste steder til det.. Udover at Marmaris byder på de bedste strande, så kan man også feste hele ferien igennem.
  Se hele rejsetippet
 • Marmaris Resort hotel i Tyrkiet

  (Bedømt af 3 personer)
  10.07.11: Petersen
  Vil du/I føle Jer som henført til værende nærmest - "kongelige" - så oplev ferien med overnatning på hotel Marmaris Resort ca. 15 km uden for Marmeris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Marmaris

Smuk Natur og Gæstfrie mennesker i Marmaris, Tyrkiet
Rejsetips indsendt af:
Pia
Errindlev Rødby
14. sept. 2010

Smuk Natur og Gæstfrie mennesker i Marmaris, Tyrkiet

Oplev de mange nærliggende øer, hvor man sejler med en hyggelig båd rundt. Se dyrelivet samt skønne klipper og lækkert badevand

Kommentarer til rejsetips om Marmaris

Det lyder skønt:)

15/09 2010 Hans
Hej PiaTak for dit hurtige og meget beskrivende svar! Det lyder som et rigtig lækkert sted. Jeg er ikke så glad for det, når de handlende kan en smule dansk - så har der været for mange turister igennem Men den ø ud fra Mamaris lyder fantastisk lækker. Jeg noterer alle dine tips. Tak:)

Hej Sofie

14/09 2010 Pia
Hej Sofie. Marmaris er simpelthen bare et skønt feriested. Har nu været der 9 gange og bliver sikkert til mange flere.Marmaris ligger nede i en dal tæt på klipper el bjerge som nogle vil kalde det. byen er vokset igennem årene, men stadig lækkert, det gamle Marmaris el den gamle by er nok det mest intressante, der oplever man virkelig den Tyrkiske gæstfrihed samt det tyrkiske køkken, som er så lækkert. Bådene ligger i havnen inde i byen , nogle af dem laver rundture på forskellige steder andre laver flere dags ture, begge er super skønt og bestemt ej kedeligt.Tyrkerne er gode til Engelsk og nogle kan sågar få ord på dansk. En gang om ugen har de et kæmpe marked som fylder hele byen / arkaderne. Arkaderne som mange turister besøger om aftenen med en spadsertur fra hotel langs den skønne stranpromenade, helt ud til Marinaen hvor der ligger de store luxus både. Et sted der sagde mig en stor del var den grønne ø som ligger ca 3 kvarter fra Marmaris, lille med meget frodig , grøn, og lækker badestrand. væk fra for mange turister nyde freden med god mad og en gåtur på hele øen. I det hele taget kan jeg kun anbefale at prøve , maden er stadig billig og man kan være utolig heldig med tøj, læddervarer samt guldsmykker. Rigtig god tur Mvh Pia

Hvordan kommer man afsted?

14/09 2010 Hans
Hej Pia.Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om Marmarism, da jeg selv regner med at tage afsted. Hvor kan man tage båden fra? Og kan man bo på øerne, eller er det mere en "rundtur" med båden, man får?Hilsen Sofie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Marmaris

Hoteller i Marmaris
Rejser til Marmaris
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/roc-blanc.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.