Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrkiet

Læs mere om rejser til Tyrkiet

Rejsetips af samme forfatter

 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet
 • Se Paris på 1 dag

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  11.08.12: Joachim
  Hvis man tager til Paris på fx. En forlænget weekend og man gerne vil nå og se de bedste attraktioner vil jeg helt klart anbefale man tager på en tur med en af deres Hop on and off busser som der er i Paris.
  Se hele rejsetippet
Rejse i det lokale Özdere i Tyrkiet.
FDM travel rejsespecialist-elev
Joachim Telefon: 70 28 13 56

Rejse i det lokale Özdere i Tyrkiet.

Özdere ligger ca. 40 min. Kørsel vest fra Kusadasi og lige ned til havet. For mange ville navnet Özdere ikke sige dem sønderligt meget, men det er virkelig en fanstatisk by.
Özdere er en meget ”ikke turist” by, der findes ikke særlig mange turister iblandt de ca. 13,500 indbyggere. Dette er også med til at gøre byen til det den er, nemlig fantastisk og charmerende. Indbyggerne er ikke præget af det sædvanlige ”turister = penge” koncept der findes mange steder i Tyrkiet. Her er de meget mere afslappet, og hilser på folk i stedet for at hive dem ned i deres butik.

Livet rundt omkring i Özdere

Der er en række forskellige restauranter i Özdere, og man kan få alt lige fra ny fanget fisk til tyrkiskpizza. Priserne er generelt også lavere end andre feriebyer i Tyrkiet, og de er meget omhyggelige og betænksomme omkring de turister der kommer.

Hver lørdag er der det lokale marked, som har åbnet lige fra morgen og til solen går ned, her kan der handels både tøj, frisk frugt, friske grøntsager og nødder. Der er alt i alt mange forskellige, gode og spændende ting og se på.

Den klare strand

Stranden er også kanon god! Der er ikke sønderligt mange sten, og man skal en del ud (godt og vel 30m) i havet for at vandet går over knæ højde. Vandet er også rimelig klart om sommeren
- her er en lille video med billeder af stranden/ byen og området ” http://www.youtube.com/watch?v=w8aI60FyX-Y&feature=player_embedded#! ”

Der er dog nogle få hoteller i Özdere (8 i alt) heriblandt er der fx Onyria Claros Beach & Spa Resort, som er det største hotel, og som er bygget for og få mere liv i Özderes gader.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Joachims profilside

Læs mere om rejser til Tyrkiet

Hoteller i Tyrkiet
Rejser til Tyrkiet
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/fantastiske-rom.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.