Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Tyrkiet

Rejser til Side

Side er blot én af flere skønne badebyer på Tyrkiets Middelhavskyst. Rejser du til Side oplever du en lille by, der for alvor vækkes til live i sommerperioden. Det er på sin måde kontrasternes by. Gamle romerske ruiner blander sig med souvenirbutikker, barer og nogle farverige natklubber. I baglandet ligger Taurus-bjergene, der gemmer på store oplevelser og et dejligt pusterum fra sommerheden i kystområderne.

Side - en perle på Middelhavskysten

Strande i Side

Side har fine strande for børn og voksne

Strandene i Side er meget populære, specielt den vestlige strand, med de fleste hoteller og restauranter. Rejser du med børn, er det nok den du skal vælge, da det er en lavvandet strand. Der kan du også vælge mellem stort set alle de populære vandsportsaktiviteter. Hvis du foretrækker en lidt roligere strand er det den østlige strand du skal vælge. Du kan også leje en bil og finde en ny strand hver eneste dag langs Middelhavskysten.

 

Sides gamle bydel med romerske ruiner

På den lille halvø i Side, ligger den gamle bydel, med gamle romerske ruiner. Det gamle teater er den mest imponerende bygning med plads til mere end 15.000 tilskuere. Der kan du overvære en koncert om sommeren. Det er en stor oplevelse. Ellers skal du bare gå gennem den romerske byport og lad dig ”fare vild” i området.

Ud over de romerske ruiner, bliver du mødt af ivrige sælgere fra de mange souvenirbutikker, der har alt fra små bikinier til flotte vandpiber. Der er også flere cafeer og små spisesteder, hvor du kan tage en lille pause og se på det farverige leben.
Tyrkiske delikatesser i Side

En gó aften i Side

Side har sin del af barer og natklubber, men endnu ikke i helt samme omfang som mange af de andre populære badebyer i Tyrkiet. Mange af de populæreste barer ligger på spidsen af Sides halvø i den gamle bydel. En vellykket aften kan starte med en god middag (måske en god traditionel kebab), som du følger op med en vandpibe i strandkanten eller en cocktail på en af de utallige barer. Slut aftenen af på en det enorme udendørs diskotek Oxyd og dans igennem til den lyse morgen.

 

Shopping i Side

Side frister med masser af shopping. Mangler du en skindjakke, kan du købe den til virkelig fordelsagtige priser i Side, men prut endelig med prisen og hold øje med kvaliteten. Du kan også købe masser af guld- og sølv smykker, og du kan endda designe dit helt eget. Om lørdagen er der marked i Side, med masser af boder, hvor du med garanti kan gøre nogle gode fund.

Vær forberedt på meget ivrige sælgere, der kan være lidt for nærgående, men dem skal du bare ignorere. En handel kan heldigvis også blive en totaloplevelse for gæstfriheden er stor. Oftest bliver du budt på en kop te uden købetvang. Benyt dig af det og gør handlen til endnu en rejseoplevelse, hvor du i ro og mag forhandler om prisen.
Rafting ned ad Köprülü floden i nærheden af Side

Udflugter omkring Side

Når du kommer til Side, er der flere steder, der tilbyder udflugter til de største seværdigheder omkring Side. Du kan fx komme op i Taurus-bjergene på en tur med jeep, på rafting ned ad Köprülü floden eller besøge en af Tyrkiets største drypstenshuler, Dim-grotten.

Hvis du vil have den ultimative frihed til at opleve det i dit helt eget tempo, så bør du overveje at leje en bil.

 

Billeje i Side og Tyrkiet

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst billeje, når du rejser til Side i Tyrkiet. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link: Lej en bil i Tyrkiet

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Side

Se liste med udvalgte hoteller i Side
Se hoteller på kort over Side
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.