Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrkiet

Læs mere om rejser til Tyrkiet

Tyrkiet
Rejsetips indsendt af:
kolding
7. juli 2011

Tyrkiet

Hej alle glade læsere. Mit rejse tip handler om Tyrkiet et smukt land med masser af dejlige feriesteder. Jeg har været i Tyrkiet med min Mor, og lille søster for det syntes vi alle trængte til.
Tyrkiets rejsemål.
Tyrkiet er fyldt med spændende rejsemål. Af byer at vælge imellem, når man planlægger sin rejse, kan nævnes:

  • Ankara: Hovedstaden og også Tyrkiets anden største by, efter Istanbul. 
  • Antalya: Den hurtigst voksende by i Tyrkiet, hvor der findes mange flotte strande. 
  • Bodrum/Gümbet/Bitez: En moderne by som er eftertragtet af både tyrkiske og udenlandske rejsende i højsæsonmen. 
  • Istanbul: Tyrkiets tidligere hovedstad og også den største by i Tyrkiet. 
  • Izmir: Den tredje største by i Tyrkiet
  • Konya
  • Sinop
  • Trabzon
Bitez

Bitez

Vi boede i bitez, en dejlig smuk by som ligger uden for Bodrum, det er en meget smuk og fredelig by dejlige strande, og masser af søde mennesker går du inde i centrum hilser alle på hinanden og man får ikke love til at gå forbi hvis man ikke hilser. Det er en dejlig by især hvis man er til det lidt stille rolige og romaniske, og hvis i har nogle børn på 16-18 års alderen eller hvis i er nogle unge mennesker der tager afsted så der skab osse masser fest og farver i nogle byer lidt udenfor det kommer jeg til lidt sener. :)
Hotel natur

Hotel natur

Vi boede på hotel natur ej, det var en fantastisk oplevelse, masser af søde mennesker (Igen). Der bor rigtigt mange dansker på det hotel men det bedste ved hotellet det er nu dem der arbejder der, du bliver godt nok glad for dem og de har ikke noget imod at joke lidt med gæsterne eller bliv kastet i poolen eller, kom med æg som du har pustet ud til morgenmad (Jeg har prøvet det) - Men det var nok min egen skyld, for det var nu mig der startede at joke lidt med dem hehe. hotellet Værelser ikke noget at brokke sig over. Hotellets mad MUMMMS ;) Hotellets Bar (All inclusive) det noget der Rocker ;) Hotellet udflugter spændene sjov og meget god til at kunne komme tætter på de andre på hotellet, jamen tro mig når du rejser hjem du kommer til at savne det hotel og de mennesker og ja du for muligvis kontakt til nogle af dem når du kommer hjem igen på facebook eller andre chat sider (:
Bitez strand

Bitez strand

Så kommer vi til bitez strand det bedste af det bedste syntes jeg (;
- Når men stranden er virkelig vidunderlig, og det er den hvis du ikke lige orker ligge og tag sol i den hede varme så gå en tur ned at stranden du møder masser af glade mennesker masser at butikker, du kan købe alt fra tøj til til tasker til sko til hårfarve til legetøj det jo dejligt, og Piger så er der masser er fyre uhhh ;)
Hmm hvis i nu går hen og bliver lidt lækker sulten så er der masser er flotte steder hele vejen ned af stranden, masser er fantastisk lækker mad og fantastisk søde tjener du kan få alt fra kinesisk til italiansk du kan få hele jorden rundt. Hvis nu i for lyst til at gå en aften tur så vælge stranden der er så smukt om aften så fantastisk landskab om aften, og hvis i går hen og bliver lidt trætte er der masser af flotte steder i kan sidde få en drinks nyde hinanden og den dejlig strand og smukke udsigt, det så romantisk og så vidunderligt bare ligge/sidde i armene på din mand fyr kæreste flirt whatever kig på stjerne, og sige til hinanden hvor jeg dog glad for vi valgte det her..
PARTY!

PARTY!

Væk fra alt det romantiske til det fede, til alle jer festglade unge mennesker der bare vil ud og opleve nattelivet, fyre den af og bare giv den gas, så mit forslag Gümbet det tæt på og det tager ikke andet end 10 minutter at køre med taxa.

Jeg vil forslå X-bar shakers, central bar og alle de andre fede pops, tro mig det for fedt. Men piger lov mig pas på jer selv, for du kan stå på dansegulvet fyre den af med dine venninder og der kommer en fremmed mand og tager dig og vil have du skal danse med ham, men du kan bare sige nej tak eller ja, op til jer selv. De spare heller ikke på pengene, fyrene de friske til at give drinks hele aften men pas nu på. Men nu har jeg hverken oplevet eller set nogen dårligt, for jeg var selv i byen med en fyr der arbejde nede på stranden på Bitez. Vi endte faktisk med at blive rimelig glade for hinanden. Men et godt råd til pigerne... drengene er lidt anderledes i forhold til drengene i danmark. Dem her de fanger jer, med det samme de er bare ikke til at stå for nogen af dem, og det bliver alt for svært for jer at kunne sige farvel når i skal hjem. Trist trist..
Byebye

Byebye

Det er svært at rejse for, du bliver alt for glad for stedet og menneskerne. Men så hvis i nu rigtigt godt kan lide det kan man jo bare sige farvel vi ses til næste år, for tro mig man vil bare tilbage..
Men Farvel Bitez :(
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyrkiet

Hoteller i Tyrkiet
Rejser til Tyrkiet
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.