Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bayern

Pendlinghaus troner højt over Kufstein i Oberaudorf, Bayern
Rejsetips indsendt af:
Knud Erik Johansen
Haderslev
6. aug. 2012

Pendlinghaus troner højt over Kufstein i Oberaudorf, Bayern

Vi bor i en lille by, syd for München/Rosenheim, lige ved den østriske grænse - hos familen Binder i "Ferienwohnanlage Oberaudorf". Herfra er der kort vej til alle de oplevelser man kan ønske sig.
Store byer, cykel- og vandreture i det flade land - eller op og ned af bjergvejene. Denne gang handler det om en fodtur til Pendlinghaus (en mountainbiketur er også muligt). Herfra kan man se floden Inn og de små byer nede i dalen, samt kigge over på Zahmer og Wilder Kaiser. Alle kan gå turen op og ned. Et ophold i Kufsteinhaus er en oplevelse på alle årstider - også som her på billedet - en mandag formiddag, hvor skyerne stiger op nede fra dalen. Herfra vandrer man f.eks. over til Hölensteinhaus. Det passer lige med ankomst til middagstid, hvis man ikke fortaber sig i de mange udsigter undervejs. Det er dog en anden historie - Höhlensteinhaus, Kala Alm og Schneeberg. God tur, hvis du engang selv prøver turen fra Schneeberg (ved Thiersee) til Pendlinghaus og videre.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.