Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bayern

Rejsetips af samme forfatter

Würzburg

Barokbyen med historie, gode restauranter og meget, meget mere.
Storby og startpunkt til den Romantiske rute

Storby og startpunkt til den Romantiske rute

Under en tur til Bayernområdet, tilbragte jeg 1 dag i Würzburg i Franken. Vi ankom til byen om aftenen og havde en overnatning på Novotel Würzburg( www.fdm-travel.dk/HNUENOVO ). Næste morgen skulle vi på en byrundtur i byen. Würzburg er den 5. største i Bayern, og det kan være en storbyoplevelse i forbindelse med en miniferie i området.
Det er desuden også starten på den Romantiske Rute. Alle historiske bygninger er flot restaureret efter krigen og det er utroligt at tænke at hele byen mere eller mindre har været ødelagt under krigen.
Residenz Schloss
Residenz Schloss

Residenz Schloss

Den mest markante bygning i Würzburg er nok det flotte barokslot Residenz Schloss og haven omkring. Slottet er nok det mest enestående af sin slags og man misunder nok lidt dem der boede der dengang. Slottet er en kort gåtur fra byens centrum og rummer masser af historie. Desværre måtte vi ikke tage billeder indenfor, men først da vi kom med i vinkælderen. Der produceres fortsat vin i kælderen, både på den nye og gamle metode.

Slottet har også været brugt under indspilningen af en stor hollywoodfilm og vores guide fortalte hvor stor og en lidt stressende oplevelse det har været for byen.

Et lille tip

Et lille tip

Et besøg på restauranten Alte Mainmühle kan anbefales. Restauranten er på broen en kort gåtur fra byens torv. http://www.alte-mainmuehle.de/
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Toft Laustsens profilside

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/route-66/2448-miles-paa-route-66-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.