Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Rejsetips af samme forfatter

Berlin – en tilfældighed blev rejsens største oplevelse
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Berlin – en tilfældighed blev rejsens største oplevelse

Kender du det: Nogle gange oplever man at rejse til en storby med utallige seværdigheder i verdensklasse, og så er det en lille tilfældig oplevelse/sted, der gør hele rejsen til noget særligt.

Det sker ofte for mig. Da jeg for nylig var i Berlin med nogle venner, opdagede vi en meget diskret dør ind til noget der hed ”Das Klo” (i må selv oversætte det ;-) http://www.klo.de/set_main.htm

Vi er født nysgerrige, så vi bankede på døren. Der gik ikke lang tid, så blev døren åbnet og vi trådte ind i et halvmørkt rum hvor vi blev ”modtaget” af en stor havenisse der blottede sin bare popo. I loftet han toiletbørster i alle farver og former. Nogle af gæsterne sad på et toilet…ja alt var gennemsyret at ting og sager fra et toilet…med et godt glimt i øjet.

Vi blev vist hen til et bord, hvor der i forvejen sad 6 andre. Det var mor, søster, mand og datter…ja faktisk var det en meget broget skare der var på stedet. Ung som gammel, mænd og kvinder og stemningen var bare helt i top. Discjockeyen spillede nogle slagere , så der blev sunget og nogle af de nyeste hit alle kendte, men hans største fornøjelse var at tage gas på de nye gæster…og de rapkæftede. Vi fik da også ”en over hatten” da han hørte vi var fra Danmark, men i en gemytlig tone.

Vi bestilte en stor øl…og fik den serveret i en enorm urinkolbe, som dem man har på hospitaler. Ulækkert vil du nok tænke…men det hele var bare så gennemført at det selvfølgelig ikke kunne være anderledes. Bedst som vi drak øllen og troede vi nu havde oplevet det hele, så begyndte bordet at røre på sig….først ½ meter op og så ned igen…og jeg sværger…vi havde kun fået én øl.
Stedet er svært at beskrive, så jeg synes du skulle smutte forbi stedet og få en oplevelse du sent vil glemme.

Restauranter
Barer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.