Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Berlin i december - Juleudstilling og julegaver
Rejsetips indsendt af:
Holbæk
27. sept. 2012

Berlin i december - Juleudstilling og julegaver

I december 2011 tog min kone og jeg en af FDMs 3 dages ture til Berlin for at se juleudstillinger og købe julegaver til vore børn og børnebørn.
Vi havde forberedt hjemmefra hvad vi ville se og opleve i Berlin. Vi havde bestilt og betalt biletter til operaen la Boheme i Deutsche Ober Berlin og en aften med blues-musik i Kunstfabrik Schlot.

Vi kan på det varmeste anbefale, at man på en vintertur i Berlin gør sig helt klart hvad man vil se og opleve. Er man første gang i Berlin bør man tage en rundtur med en af de mange tour-busser der findes. På den måde får man et rigtigt godt overblik over, hvor de forskellige bygninger, parker m.v. ligger, som man måske senere vil besøge.

Noget af de første man dog skal gøre er at købe et Berlin Welcome Card, som købes til priser, forhold til de antal dage man vil være i Berlin, se hjemmesiden. Med Berlin Welcome Card får man gratis offentlig transport og rabatter på næsten alle entreer og billetter. Havde vi vist, at vi kunne får 25% rabat på vore opera billetter,, havde vi ikke betalt hjemmefra.
Juleudstilling Postdammer Platz
Juleudstilling Postdammer Platz

Juleindkøb og juleudstillinger

Det er en fornøjelse at købe julegaver i Berlin. Stort set alt er billigere end i Danmark og sortimentet er stort. Vi købte store kasser LEGO i stormagasinet Karstadt til priser 30% lavere end i Danmark.

Er man på juleindkøb er der store muligheder for at købe forfriskninger i de mange boder der er i de store grupper af "julebyer"
Super restaurant
Super restaurant

Restauranter

Specielt én restaurant vil vi gerne anbefale. Efter vor operabesøg i Deutsche Ober Berling havde vi bestilt bord i en nærliggende restaurant, tilfældigt valgt. Det viste sig at være et godt valg. Det var en italiensk restaurant med lækker mad og en super hyggelig stemning og en vært, der gjorde en glad. Restaurant Don Giovanni ved Deutsche Ober Berlin

Kommentarer til rejsetippet om Berlin

Kommentarer til rejsetippet om Berlin

16/11 2012 Sonja Bech
Drop de dyre sightseeing-busser og "billethajerne" som lurer på Kurfürstendamm. Tag en rundtur med bus 100 på Berlin Welcome-Kartet - sæt jer op på øverste etage og bliv kørt rundt i hele Berlin for en brøkdel af de dyre busser. De kører næsten den samme rute.

Fem stjerner ved ikke hvorfor jeg kun kunne få 3 frem

15/11 2012 Camilla Dam
Rigtig godt at få at vide hvor man kan spare penge samt de gode ideer, vi tager afsted en dag.Mvh. Camilla
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.