Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Berlin - Natur, show og under jorden
Rejsetips indsendt af:
Annie Andersen
2625 Vallensbæk
18. juni 2009

Berlin - Natur, show og under jorden

Berlin denne fantastiske by, kan jo besøges året rundt. Da den har næsten alt for en turist med åbne øjne og ører. Denne tur var bestemt til, at vi skulle være mest muligt udendørs, hvis vejret var til det.

Berlins zoo, Botanisk have, Friedrichstadtpalast.

Så hvad var mere oplagt, end et besøg i Berlins zoo, der er en anderledes zoologisk have, end de fleste, idet denne er en stor, smuk park med dyr, som har god plads, i omgivelser som ligner det, de kommer fra. Her er tænkt meget på dyrevelfærd.
I Berlin er der mange parker og "grønne pletter".

Botanisk have valgte vi af nysgerrighed. Det er et spændende sted, med vækster fra det meste af verden. De store driv/væksthuse, var en oplevelse i verdensklasse, med smukke og sjældne vækster. Når Berlin bliver besøgt,har vi et" must"det er Friedrichstadtpalast. I Berlin-info butikker kan man købe billetter til den samme dag til ca. halv pris fra kl.10.00, på internet -mandag.

Det show vi så "Qi ein fantasie" var fantastisk flot og underholdende. Der var sangere, dansere (bl.a. 32 piger der svinger ben samtidig, cirkusartister, skøjteløbere, komikere og ikke mindst nogle utroligt flotte kostymer. Dette var til dato, det bedste show vi har set (det var vores tredie).

Bunkermuseum.

Berlin har også nogle undergrundsmuseer.De ligger omkring S og U bane stationen Gesundbrunnen, nord for Stadtmidte.Vi besøgte det nærmeste, som er det bedst bevarede på grund af det ligger på en station og en bakketop. Der er kun ganske få der er tilgængelige idag, idet de enten er oversvømmet, og fyldt op med skidt og skrammel, så man har valgt og lade dem være.

Berlin havde ca. 1000 beskyttelsesrum under 2. verdenskrig. Det var en speciel oplevelse at være nede i dette museum, som består af en række rum, med forskellige formål ,f.eks. toiletter, soverum til mænd og til kvinder med børn og andet. Dette var beregnet til 1500 personer. For os var det et bidrag til historien, idet vi begge er født lige efter 2. verdenskrig var slut.

Jeg vil lige tilføje lidt om vores hotel, vi boede i bydelen Friedrichshain nær Ostkreutz S station på A O Mitte Berlin, det kan vi anbefale, idet vi hyggede os med de unge mnnesker om morgenen,og servicen var helt i top tak for det. Endnu en god og dejlig ferie i Berlin.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/californien/forberedelse-til-den-klassiske-road-trip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.