Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Berlin på cykel
Rejsetips indsendt af:
Kenn Håkansson
Allerød
3. juni 2009

Berlin på cykel

Storbyferie er uhyre populært. Berlin er en af de populæreste at tage til. Vi kender det allesammen man vil gerne nå at se så meget som muligt, men man går så meget, at man næsten ikke kan stå på benene om aftenen! Derfor undgå ømme fødder, sure tæer og fuldstændig udmattelse: Lej en cykel dernede!!

Vi har været mange gange i Berlin, men den bedste ide vi overhovedet har fået var at leje cykler. Den vil vi ikke holde for os selv.

Der skyder flere og flere cykeludlejningssteder op i Berlin. Spørg på turistinformationen! Der ligger f.eks et udlejningssted lige ved Fjernsynstårnet på Alexander Platz. Prisen falder selvfølgelig, hvis man lejer den i flere dage. Gør man det f.eks. i 3 dage, bliver det 8 Euro pr dag. ( 60kr pr. dag )

Er det farligt at cykle i Berlin?? Nej, slet ikke! Vi var lidt nervøse i starten, men det er der ingen grund til! De allerfleste steder er der god plads - måske lige Frichrichsstraße undtaget. Vores nevø Tobias har f.eks som 12 årig klaret det uden problemer mange gange!

Og så er der alle fordelene: Man får en dejlig motion - man er ikke træt i fødderne om aftenen - man kan komme virkelig langt omkring - det lufter altid lidt når man cykler - man er hele tiden oppe i gadeplan - kort sagt: den helt rigtige måde at lære en by at kende på og i et passende tempo!

Rigtig god fornøjelse!

Kenn Håkansson


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.