Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Det skal næsten oplves når man er i Berlin, jeg blev så overrasket, over hvor mange flotte ting man
Rejsetips indsendt af:
Gina Romano Flegdahl
København
9. okt. 2010

Berlin skal opleves!

En lækker storbyferie i Berlin. Der er så mange ting, man kan opleve. Det er en dejlig by, både til en romantisk weekend, men også en dejlig familie ferie.
Berlin muren SKAL man se når man er i Berlin, det er et must!
Berlin muren SKAL man se når man er i Berlin, det er et must!

En bog er en fremragende ide'.

Storby bogen om Berlin, er en fantastisk ide'. Jeg har altid været lidt modstander af de bøger, og bare tænkt '' at folk egentlig bare skulle tjene penge på at skrive en masse bras, som man bare kunne finde ud af selv. Men hold da op, hvor var det bare en af vores bedstevenner under hele den tur! Det er alle 70kr hver, (tror det var det, at den kostede her i DK) Det var dejligt, at have den med overalt, man kunne lige slå op under en lille ting, som man undrede sig over, og wupti så havde man sørme svaret. Og så efter et par dage, fandt vi også nogle ting i den, som vi gerne ville ud og opleve, og det var jeg sikker på, at jeg ikke ville ha' fundet ud af, hvis jeg ikke havde haft den. Der er så mange gode ting i en rejsebog, og så sørg for at oplev en masse hvis i skal til Berlin - for hold da magle en lækker by!
Sød tysker.
Sød tysker.

Opsøg de lokale.

At snakke med de lokale, er noget af det jeg ELSKER mest ved at rejse! At få deres utrolig spændene, og til tider meget rørende historier, er et ekstra minde man lige kan tage med hjem fra ferien. Og i Berlin, er det så fantastisk spændene, at få fat i nogle af de mennesker, som var med under murens fald. Vi snakkede med nogle meget, meget ældre mennesker, men derimod også nogle unge. Og de havde jo hver deres holdning til det, og det fasinerede mig godt nok. Og da de fortalte om det, var det bare så virkeligt, og det kan man dog ikke læse sig til. Så mit råd er, at komme ud og opsøge en masse skønne lokale mennesker, og få en masse viden og historier ud af dem, som man ikke ville ha' fået hvis man bare læste en bog, eller søgte på nettet, eller derimod gik på et musseum.
Og det er sådan set ligemeget, hvilke land man er i, synes jeg.
Brug dine ben.

Brug dine ben.

Når du skal ud og opleve nogle ting, eller bare shoppe - så brug dine ben! Gå så meget som overhovedet muligt, og i en by som Berlin, kan du hele tiden opleve nye ting, eller nye små hyggelige sidegader, og det gør man ikke ligefrem af at sidde i en taxa - bus eller lign. Selvfølgelig hvis man skal langt væk, skal man nok ikke gå, men i almindelig omfang, så er det altså langt det bedeste, og man får meget, meget mere ud af sin ferie.
Ta' endelig hele familien med.

Ta' endelig hele familien med.

Byen byder på så meget, at man kan opleve den med meget forskellige øjne. Hvad end det er med sin kæreste, og dermed en romantisk ferie, eller om det er med sin bedsteven, sin mormor eller hele sin familie, så er der i hvert fald noget for en hver smag! Er man til en dejlig afslappet ferie, med en masse billige øl, billig god mad, og lækre billige shoppe muligheder. En romantisk ferie med sin kæreste, med billige massage - spa steder, og nogle flotte bygninger, som bliver ekstra romantiske om aften, med lys. Eller er er man til en masse oplevelser, måske med hele familien. Så er Berlin lige byen! Og et ekstra plus, er at der er så mange billige ting, og det kan vi alle vel lide. Er man kommet til byen, skal man bare nyde den lækre storby, og suge alt til sig, som man kan! Ta' endelig lillemor under armen, og drag til Berlin - det bliver KUN en succes!

Kommentarer til rejsetips om Berlin

fantastisk fortælling

21/10 2010 Elsebeth Hindsig
klart og godt fortalt - man bliver nysgerrig

Super råd

20/10 2010 Simone
Jeg synes du er en klar vinder, tak for råddet om den bog, skal til Berlin næste uge, og nu vil jeg ned og anskaffe mig en bog imorgen, og ud og opleve denne dejlige by på min ben :-) Tak for rådene. VINDER!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.