Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Berlin spændende og historisk
Rejsetips indsendt af:
Cathrine Brandt
Årslev
3. april 2010

Berlin spændende og historisk

5 dage i dejlige Berlin med historie, andre særværdigheder og afslapning.
Reichstag
Reichstag

I love Berlin

Vi kørte derned, så vi var der om aften. Vi gik ud og spiste. Talleknen var stor med meget stor med meget mad på. Det er noget af det bedste ved Tyskland og Østrig. Man betaler det samme som i Danmark, men man får meget mere på talleknen.

Vi så nogle af de ting, som de fleste tager til berlin for af se: Brandenburg Tor, Checkpoint Charlie (om muren), Fjensynstårnet osv.

Kurfurstendamm: Det er en shoppinggade i Berlin. I den ene ende er alle de dyre butikker Lacoste, Tommy Hilfiger, Chanel osv. Det var spændende, at se de dyre butikker, fordi vi er ikke vant til at se så mange dyre butikker på et sted. Der er selvfølgelig også butikker, som vi andre kan købe tøj i. Der er utrolig mange fede butikker.

Reichstag: Man kan komme op i kublen. Den er utrolig flot. Hvis man kigger ned kan man se dem, der arbejder der. Det er en utrolig flot bygning. Den må man bare se. Der kan godt være lang kø, men de tager mange ind ad gangen, så man tit ikke vente så lang tid.

Fassbender & rausch chocolatiers: Det er en chokolade butik. De har mange forskellige slags chokolader. Man kan se bl.a fjernsynstårnet og brandenburg tor lavet i chokolade.

Det er hele turen værd.

Kommentarer til rejsetips om Berlin

Martin-Gropius-Bau Museet, Olafur Eliasson

17/05 2010 aalborgpigerne
Sommerens største oplevelse i Berlin er uden tvivl den superflotte og spændende udstilling med den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson. Kunstneren, som vi herhjemme kender allerbedst for udsmykningen af Operahuset i København , viser med denne udstilling et meget bredt udsnit af sine arbejder med installation, skulptur og film. Vil I se mere kunst, vises der på samme museum en retrospektiv udstilling med den internationalt berømte mexikanske kunstner Frida Kahlo -en stærk kvinde, der trods et stort handicap efter en ulykke blev det store forbillede for mange kvinder i kraft af sine malerier, der er helt i hendes egen stil. Det er virkelig værd at bruge en eftermiddag på disse to udstillinger.

Plötzensee og Cecilenhof I Berlin

12/05 2010 Holger Elberg
Plötzensee,hvor nogle af attaentatmændene fra forsøget på at myrde Hitler i 1944 (Oberst Staufenberg bl a. ) gjorde et stærkt indtryk på os. Cecilienfof-ikke landt derfra var hjemsted for mødet mellem Truman,Churchill og Stalidn efter afslutningen af 2 verdenskrig. Meget beredvillige guider var en særlig oplevelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.