Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Fjernsynstårnet i Berlin
Rejsetips indsendt af:
Nina Thorn Clausen
Aarhus
14. marts 2011

Fjernsynstårnet i Berlin

Fjernsynstårnet i Berlin er en stor oplevelse for både børn og voksne.
Det kan forkomme som lidt af en turistfælde, men når man først er kommet op på en af de to etager i selve kuplen på tårnet, er det som at være i en anden verden! Inden en lynhurtig elevatortur op gennem det, der udfra ligener en lang slank stilk på et kæmpe vinglas, venter man i en retro-starship Enterprise-lounge.

Fra kuplen kan man se HELE Berlin og mere til, og det er meget spændende at anskue det gamle og det nye Berlin højt, højt oppe fra. Baren laver forrygende drinks og hvis man virkelig vil have en på opleveren skal man unde sig selv en middag i den roterende restaurant - hvor tjenerne er topprofessionelle og maden over gennemsnittet af en dansk restataurant (priserne er under gennemsnittet!). Her føler man sig som verdensmand - og prøv deres chokolade-fondue!

Kommentarer til rejsetippet om Berlin

Kom uden om den lange kø

07/04 2011 Catharina Thürmer
Da vi besøgte TV tårnet, havde vi booket bord til morgenmad på nettet hjemmefra, det gjorde, at vi kunne gå uden om en meget lang kø og kører direkte op til restauranten, altså toppen. Vi skulle bare henvende os i det lille billetkontor.

Morgenmad i restauranten er ikke meget dyrt og det er rigtig skønt at sidde og spise, mens man snurre langsomt rundt med udsigt over hele Berlin. Kvaliteten er helt OK, selvom det ikke er den store gourmetoplevelse. Book det på: http://tv-turm-reservierung.de/index/login/lang/en
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/g-house-hua-hin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.