Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Forkælelse i Berlin
Rejsetips indsendt af:
Frede Dauer
Esbjerg
29. dec. 2008

Forkælelse i Berlin

Det er dejligt at blive hygget om på café i Berlin, inden du bliver kastet ud i Berlins store udvald af oplevelser.

Früh (und spät) stück

Sæt dig godt tilrette i Café Wintergarten im Literaturhaus på Fasanenstrasse tæt på Kurfürstendamm. I en dejlig (vinter)have kan du nyde din morgenmad, selvom du har sovet meget længe i ægte caféstemning fra før verden gik af lave. Morgenmadskortet har et rigt udvalg. Læn dig tilbage, bliv godt betjent og få ro i sjælen inden du kaster dig ud i Berlins store udvalg af oplevelser.

Dyrt og dejligt

Caféen på det mondæne hotel Kempinski på Kurfürstendamm med godt udsyn til Berlinere og andet godtfolk er ikke helt billig - men du får noget for dine Euro.
Vi bestilte en enkelt sandwich belært af den normale størrelse på en tysk café med den hensigt at dele den. Som en selvfølge blev den serveret med to tallerkener og to gange sølvbestik - uden vi havde sagt noget.
Sandwichen viste sig ikke at være større end vi godt kunne have klaret én hver! Til gengæld nød vi den udsøgte betjening af kellneren, udsigten og livet på Kurfürstendamm.
Det var det hele værd!

Kommentarer til rejsetips om Berlin

Berlin på cykel fra Kurfürstendamm til Karl Marx Allee

02/04 2009 Birgit Jensen
At cykle rundt i Berlin er simpelthen den skønneste måde at få set det hele på, Det er nemt at cykle rundt, hvis der ikke er cykelsti er det ok at cykle på fortovene. En tur langs Spree floden er også dejlig. Kør ud til Tiergarten. se Parlamentet på vejen. Det er nemt at parkere cyklen hvis i vil på Strøgtur på Kurfürstendamm eller i Hackesche Höfe som er 10 baggårde der er flot renoverede og indrettet med butikker, gallerier og spisesteder. Her kan man også købe Birckenstock sandaler til en langt lavere pris end i Dk. ( ca. 220 kr for et par der koster 499 i Dk. Check point charlie er et museum der fortæller en uhyggelig historie men absolut et sted der skal opleves. På cyklen kan i også køre ud af Karl Marx allee som er det gamle Øst´s prestise byggeri. Fra TV tårnet v. Alexanderplads er der et vidunderligt udsyn over byen.

Lej en cykel

01/03 2009 Lone
Med en lejet cykel når man vidt omkring. Man når blandt andet de to gammeldags hyggelige Kneiper der ligger midt i Tiergarden, den ene er vild sjov at være på når der er sportsarrangementer. Der fx også mad til en billig penge. Og så er det en dejlig cykeltur rundt i parken og eventuelt en sejltur på kanalerne m. de karakteristiske dæmninger. Og en cykeltur hele vejen gennem Berling langs floderne er også rigtig dejlig, men afslapning på de til lejligheden lavede afslapningsplader med liggestole helt ned til floden. Af og til skal man af cyklen og op ad nogle trapper ned igen og så på cyklen igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/nha-trang/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.