Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Ich liebe Berlin
Rejsetips indsendt af:
Marie Muff
Charlottenlund
11. okt. 2012

Ich liebe Berlin

Efter at have besøgt den skønneste europæiske hovedstad adskillige gange gennem de sidste år, må det være på tide at dele mine gode oplevelser med jer.
Byen er vidunderlig på rigtig mange måder. Den er meget tryg og overskuelig at færdes i. De lokale er utroligt hjælpsomme, og man føler sig velkommen. Det offentlige transportsystem fungerer perfekt og er billigt i forhold til det danske.

Jeg sætter pris på, at man kan købe kvalitets fødevarer til favorable priser i meget velassorterede supermarkeder, og det er markant billigere at tage på restaurant og cafeer. Det er utroligt svært at vælge, men man går aldrig galt i byen, hvis man besøger en af Maredo restauranterne eller Vapiano. Maredo er det tyske svar på en luksus udgave af Jensens Bøfhus. De har en fantastisk salatbuffet, med alt hvad hjertet kan begære til under 8 euro. Til hverdag serverer de billig frokost til samme pris. Restauranten ved Hackescher Markt har en super hyggelig beliggenhed. Vapiano er italiensk "fresh food" og restauranten ved Potsdamer Platz er meget urban. Hjemmelavet frisk pasta og gode pizzaer dominerer deres menukort. Her er virkelig value for money!

Hvis man har set de mest populære museer, er der hyggeligt i Prenzlauer Berg området. Parken ved Schloss Charlottenburg er også skøn på alle årstider. Jeg kan godt lide Berlins mange grønne åndehuller, da det er rart med lidt fred fra mennesker og trafik. En dagsudflugt til Spandau og Potsdam er meget anbefalelsesværdig forår eller sommer.

Nolde museet i Jägerstrasse har skiftende interessante udstillinger, der klart bør ses, hvis man er til den type kunst. Bauhaus museet er også seværdigt med en sjov arkitektur og har en hyggelig cafe. En anden skøn cafe er ved Gendarmenmarkt ovenpå chokoladebutikken Fassbender und Rausch. Selve butikken er en oplevelse i sig selv, og chokoladen er den bedste, man kan forestille sig.

Jeg kunne fortsætte i det uendelige og kan anbefale alle en rejse til Berlin !

Kommentarer til rejsetippet om Berlin

Super

05/05 2013 Gitte
Fin fortælling
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/rhinen-skal-opleves.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.