Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Kærlighedsweekend i Berlin
Rejsetips indsendt af:
Ulla Fogt Jensen
Løsning
27. april 2009

Kærlighedsweekend i Berlin

Inviter din kæreste, mand eller hustru på en forlænget weekend i det skønne Berlin og slip for det huslige. Se Berlin med dine egne øjne og læs her...

Afgang Vejle Banegård kl. 08.30 og mod Berlin

Jeg fik en dejlig fødselsgave og stor var min overraskelse, da jeg lukkede kuverten op og fandt 2 biletter til Berlin. Vi ankom til Hauptbahnhoff Berlin 5 timer senere, friske og udhvilede og klar til at indtage Berlin med at hvad den byder på. Vi fik en fantastisk velkomst på Hotel SylterHoff, ikke langt fra Kurfürstendamm, hvor portieren anviste os vores lejlighed. Her var også en del af overraskelsen - mere herom senere.
Vi begav os ud i det pulserende Berlin og mødte venlighed overalt og glade mennesker. Pludselig stimlede folk sammen og hip hopperne gjorde deres indtog. Byen emmede af hygge og dejlig sensommerluft i slutning af august. Vi kiggede på butikker og måtte selvfølgelig også indenfor i et par stykker eller flere, hvorefter vi besteg KaDeWe - en gigant over alle, med alt hvad hjertet kan begære. Vi indtog et lækkert måltid på toppen og måtte naturligvis have et stykke lagkage med hjem til hotellet. Ikke fordi vi var sultne, kunne bare ikke gå hjem uden;-)).
 
Stor var min overraskelse så, da vi kom tilbage til hotellet, for det var en romatisk weekend min mand havde bestilt, så vores lejlighed var fuldstændig forvandlet med rosenblade overalt, romantiske fyrfadslys, det fine maghonibord var et orgie af frisk skåret frugt, silkedug og midt i det hele en kæmpe buket røde roser. På sofabordet stod en flaske champagne på køl sammen med 2 smukke champagneglas. Vi fandt bestillingssedlen til et fantastiks morgenbord - helt efter eget ønske, med alt hvad hjertet begærer. Bragt op på vores værelse kl. 08.00 lørdag morgen - mindre kunne ikke gøre det. Vi hyggede og slappede 100% af, for væk var hverdagens stress og jag - vi var kun os selv og bestemte helt selv, hvad dagen skulle indeholde.

Sightseeing med motordrevet berlinercykel

Hjemmefra havde min mand set, at der var Flohmarkt i nærheden af Unter den Linden - det var ikke så let at finde og hvad er så skønnere end at sætte sig i en motordrevet berlinercykel, ført af den mest charmerende berliner. Han fortalte og vi fik set Siegesseule og Charlottebrüche..Vi kunne have fortsat med ham resten af dagen - det gør vi næste gang vi kommer til Berlin. Markedet sluttede lørdag middag kl. 13.00 hvorefter vi gik ind til centrum og endte midt på Kurfürstendamm. Her nød vi et glas iskoldt fadøl og senere et let måltid beståede af lækkert tilberedt skinkesteg i en bolle og med hjemmelavet rødkål, vi fandt et sted hvor berlinerne flokkedes - det er altid et godt tegn for kvaliteten. Og vi blev bestemt ikke skuffet.
Lørdagen var ved at være til ende, vi vendte mætte af indtryk og trætte tilbage til hotellet. Vi bestilte vores morgenmad til søndagen, som gik med at se Brandenburger Tor. Vi gik igemmem Berlin og oplevede meget meget mere end her er plads til at fortælle. TAG TUREN SAMMEN OG NYD DEN SOM VI GJORDE - DEN KAN IKKE BESKRIVES - SKAL OPLEVES.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.