Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Vis kort

Kom tæt på historien på museet Story of Berlin

Gitte Skou

Hvor I end bevæger jer rundt i Berlin er der historiske minder og museer, der er koncentreret om oplevelser før, under og efter 2. verdenskrig.

Jeg kan varmt anbefale museet Story of Berlin. Museet er bygget op over flere etager, og der er en utrolig detaljerigdom, der viser den tyske befolknings levevilkår, især under den kolde krig med opdelingen. Her anvendes både fysiske ting og materialer, samt film og billeder til at illustrere Berlins historie. Ved museet er der også en atomsikret beskyttelseskælder, hvor der efter de officielle tal skulle være plads til flere tusinde personer, hvilket er meget svært at forstå.
Det er et oplagt sted at besøge, og også med større børn, der skal have indblik i historien på en levende og aktiv måde.

Tip i tippet

Det kan anbefales at få en guidet tur. Vi var en gruppe afsted og havde på forhånd bestilt en dansk talende guide. Hun fortalte meget inspirerende om historien, og også om hendes egne, meget personlige oplevelser som barn i den kolde krig.

Periode

Hele året

http://www.story-of-berlin.de

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/adelaide/eventyrlig-rejse-til-sydaustralien.og-hvad-deraf-kan-foelge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.