Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Rejsetips af samme forfatter

Et af mange stop på ruten
Rejsetips indsendt af:
Hellerup
30. nov. 2008

På 2 hjul i Berlin

Elsker du fornemmelsen af dufte, ansigter og stemninger, når du "slentre-cykler" en tur i din egen by, hvorfor så ikke prøve det samme i Berlin? Vi kom på cykeltur kryds og tværs af Berlin.

George the Storyteller

Det gjorde jeg med 4 veninder og ca. 10 andre turister. Med var George, som akkompagnerede den 4 timer lange cykeltur (eller var det omvendt) med spændende fortællinger om Tysklands historie og nutid på et virkeligt godt og seriøst niveau. Turen vi var på, tog os på kryds og tværs af øst- og vest Berlin og gav et super godt indtryk af byen, så en anbefaling kan være at gøre det som noget af det første, når du ankommer.

Du kan vælge mellem forskellige ture, og den vi var på kostede ca. 17€ med rabat fra Berlin WelcomeCard. Alle turene starter fra der Kulturbrauerei i Berlin-Prenzlauer Berg, nærmeste U-bahn er Eberswalder Strasse.

Kommentarer til rejsetips om Berlin

Ja, Berlin er en af de større storbyer

03/05 2011 Line Danvad
Hej Bess
Ja Berlin byder på rigtigt mange oplevelser og står turen på storbyferie, så er gode løbesko/gåsko et must i feriebaggagen. Cykler er et supergodt alternativ, fordi man oplever byens dufte og alt det andet lige så tæt på, som når man går...
Hilsner
Line

På cykel gennem Berlin lyder som en god ide

01/01 2009 Gerda Ashby
Hej Line, det lyder som en rigtig god ide at leje en cykel næste gang man besøger Berlin. Har lige selv været der for at hygge og besøge julemarkeder, men fik da også set en del, dog ikke nær nok. Det tager for lang tid at gå, hvis man vil se det hele.

Reservation

02/12 2008 Line Danvad
Hej Søren Det er en god idé at reservere hjemmefra, især hvis man er flere end et par stykker. Du kan læse ALT om de forskellige varianter af cykelturen og om reservation på www.berlinonbike.de. Billetterne køber du umiddelbart inden afgang. Hilsner Line

Hvor får jeg fat i billetter til cykelturen i Berlin?

01/12 2008 Søren
Hej Line, Jeg skal på påskeferie i Berlin til næste år og jeg synes, at en cykeltur lyder som en dejlig måde at opleve Berlin på. Skal man reservere på forhånd eller findes evt. en hjemmeside, hvor man kan forhåndsreservere cykelturen? Venlig hilsen Søren
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.