Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Berlin

 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet
 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Berlin

Rejsetips af samme forfatter

 • Verdens højeste tårn i Dubai

  (Bedømt af 3 personer)
  22.12.10: Tine Jensen
  Vi har lige været på en fantastisk rejse, hvor vi var 3 dage i Dubai, som en del af en 3 ugers ferie. Og her var der mange spændende ting at foretage sig.
  Se hele rejsetippet
Store oplevelser i Berlin
Rejsetips indsendt af:
Tine Jensen
Odense
19. aug. 2011

Store oplevelser i Berlin

Vi har for første gang besøgt Berlin i denne sommer, og det er helt klart en by som kan anbefales og som man forelsker sig i ved første øjekast.
Vi boede på et dejligt hotel på Uhlandstrasse, som ligger tæt på Kurfürstendamm, men uden at være for tæt på larm og andre turister;-). Vi valgte at tage 9 overnatninger, for at have tid til at se så meget så muligt i et tempo som vi selv bestemte.

Der er mange steder som kan anbefales, men jeg vil fremhæve tre og give et par tips i den forbindelse.

Reichtag eller Bundestag er virkeligt et besøg værd. Der benyttes audioguide, så man får fortalt en masse om byen og dens historie mens man nyder den storslåede udsigt fra kuplen. Vi var blevet anbefalet hjemmefra at få tilladelse til at komme ind, via bundestag.de, da vi på den måde ville undgå kø, og det viste sig at være en rigtig god ide, da vi strøj lige igennem køen, den dag hvor at vi have bestilt tid til at besøge bygningen(gratis).

Et andet sted som kan anbefales er "The story of Berlin", som er et museum på Kurfürstendamm. Museet viser Berlins historie på en anderledes måde, med bl.a. tøj, maskiner og lyde.

Endeligt vil jeg anbefale en rundvisning på det olympiske stadion. Det olympiske stadion i Berlin rummer ud over en sportsmæssig historie også en historie om 2. verdenskrig som stadig har stor indflydelse på det nuværende stadion og de tanker og holdninger der ligger bag udformningen som den er idag. Man kan bestille turer på engelsk hjemmefra på det olympiske stadions hjemmeside.

Håber at disse tips kan være med til at give inspiration til en dejlig ferie i Berlin.

Kommentarer til rejsetippet om Berlin

Helt enig

01/09 2011 Jens Hansen
Hej
Det samme gælder her,dette var også vores første besøg i Berlin, vi så en del af muren og gik en lang tur i Tiergarten en skøn oase i storbyen, Sonycenteret ved postdammerpladts, er en oplevelse om aftenen flot lys,

Helt sikkert en by som man vender tilbage til :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Berlin

Hoteller i Berlin
Rejser til Berlin
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.