Tilbud

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Julemarked: Julehygge i Berlin Se beskrivelse

Julemarked i Berlin

Berlin Plaza Hotel

Den 21. november frem til 31. december kan I opleve Berlins mange julemarkeder på alle byens pladser og torve. Overalt i Berlin er der julestemning, og I bor midt i herlighederne på det dejlige Berlin Plaza Hotel, der ligger på hjørnet af Knesebeckerstrasse og Kurfürstendamm, byens bedste beliggenhed.
Fra 265 kr.

pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Læs mere om Julemarked i Berlin

Juleshopping i Berlin
Selv om julemarkederne først åbner sidst i november er der mange gode grunde til at besøge Berlin. Byen er et eldorado for indkøbslystne i gavehumør, og den gode tyske moms giver en hånd med. Så kom igang med julegaverne til familien, vennerne - og dig selv - i god tid. Og så er der bedre plads i butikkerne inden julemarkederne trækker de mange turister til byen.

Julemarkeder i Berlin
Fra slutningen af november til lige før jul sørger mere end 50 julemarkeder for stemning og romantik i Berlin. Nyd duften af honningkager, brændte mandler og kandiserede æbler. Nyd også en ægte "Berliner Currywurst" og varm de kolde fingre på et krus dampende varm "Glühwein".

Berlin Plaza Hotel
Hotel Berlin Plaza er et pænt mellemklassehotel og ikke-ryger hotel centralt beliggende på Knesebeckerstrasse "lige om hjørnet" fra Kurfürstendamm nær U-Bahn stationen Uhlandstrasse.

Hotellet har 130 pæne og velindrettede værelser, alle med badeværelse med hårtørrer, gratis trådløst internet, digitalt tv med pay-tv, telefon, radio, allergivenlige madrasser og safe.

Hotel Berlin Plaza har desuden morgenmadslokale samt bar og restaurant Knese med en Alt Berliner-atmosfære og et traditionel berliner-spisekort, der naturligvis også byder på en række gode klassikere. Det er også her gåsen serveres.

Hotel Plaza har 30 p-pladser og 20 pladser i P-kælder. Normalpris 15 € pr. nat.
FDM travels gæster får 50% rabat på parkering!

 

Rabatter (Er fratrukket de viste priser i de perioder hvor rabatten er gældende)

  • Se beskrivelse

Værelsestyper

Dobbeltværelse

Velindrettede værelser med badeværelse med hårtørrer, trådløst internet, digitalt tv med pay-tv, telefon, radio, allergivenlige madrasser, minibar og safe.
 

Enkeltværelse

Velindrettede værelser med badeværelse med hårtørrer, trådløst internet, digitalt tv med pay-tv, telefon, radio, allergivenlige madrasser, minibar og safe.

Noter

Eventuelle ekstra udgifter:

Parkering 15 € pr. nat. Hund 10 € pr. dag.

Start nu! Det er let at bestille Berlin Plaza Hotel


Prisen er pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HBERPLAZ

Denne side er udskrevet d. 3. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.