Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Brandenburg

Mærk friheden på en kør-selv-ferie til Brandenburg i Nordtyskland - den tyske delstat der omkredser Berlin. Her oplever du en skøn kontrast mellem Berlins hektiske storbyliv og Brandenburgs rolige atmosfære der byder på frisk luft i et yderst naturskønt område. Smukke søer og floder, marker og frodige skove i massevis som giver dig alle muligheder for at kombinerer din kør-selv-ferie med en aktiv ferie. Vores store udvalg af ferieboliger er base for de mange oplevelser i området. Bestil din kør-selv-ferie til Brandenburg i dag.

Det naturskønne modspil til Berlin

Naturen i Brandenburg er perfekt, hvis du gerne rejser efter en aktiv ferie. Her kan du fx sejle i kano/kajak på de mange søer og smukke floder eller tag en vandre- eller cykeltur i den vidtfavnende natur. Spreewald er et unikt naturområde, der kom under UNESCOs beskyttende vinger i 1991. Brandenburg byder også på flere små hyggelige byer. I Neuruppin og Rheinsberg har du fx mulighed for wellness, aktiviteter eller afslapning.
Det verdenskendte Einsteinturm i Brandenburg

I Einstein og Churchills fodspor

Rejser du til Potsdam, hovedstaden i Brandenburg, finder du en hyggelig, meget grøn og seværdig by, der bliver gennemskåret af Havel floden. Tag fx en slentretur i det hollandske kvarter fra 1700-tallet med omkring 150 smukke gavlhuse bygget i traditionel stil med røde mursten. Potsdam har også haft indflydelse på, hvordan Europa er skruet sammen i dag.

Efter krigen lagde Churchill, Truman og Stalin puslespillet om Europas fremtid på slottet Cecilienhof. Albert Einstein satte for alvor Potsdam på verdenskortet. Det verdenskendte Einsteinturm, der blev tegnet af arkitekten Erich Mendelsohn, var base for Einsteins arbejde på relativitetsteorien.
Slottet Neues Palais er i barok stil

Park Sanssouci med Neues Palais

Her kan du opleve en af Brandenburg og Tysklands absolut smukkeste slotsparker. Selve slottet Neues Palais er i barok stil med mange enestående detaljer. Mere end 200 overdådige dekorerede værelser venter på dig, samt en park i flere stilarter med fontæner, pavilloner og flere slotte. Sørg altid for at medbringe dit kamera med friske batterier, når du rejser til Park Sanssouci i Brandenburg.

 

Opdag filmens verden

Har du børn med, når du rejser til Brandenburg/Berlin, så er der bestemt også noget for dem. Filmparken Babelsberg i Potsdam er fx en oplagt mulighed. Parken ligger, hvor de første tyske film blev produceret helt tilbage i 1917. Selv Marlene Dietrich har slået sine folder der i 1930erne. I dag produceres der stadig film i studierne. I selve parken er det de gamle kulisser, stuntshows og mange andre forlystelser, der gør det sjovt for børn og barnlige sjæle.
Læs mere på filmparken Babelsbergs hjemmeside
Vandring i Brandenburg

Snør dine vandresko i Neuruppin

Når du rejser til Neuruppin i Brandenburg kommer du til en idyllisk lille by med klosterkirken St. Trinitatis som et af byens vartegn. Et andet er den 17 m høje Parzival statue. Neuruppin ligger ved Ruppiner floden, som er den længste flod i Brandenburg. Du har eminente muligheder for at opleve området fra vandvejen. Tag fx en tur til Boltenmühle i hjertet af Ruppiner Schweiz, hvor du kan vandre eller cykle i den smukke natur.
Se Brandenburg fra en luftballon

I luftballon over Rheinsberg

Rheinsberg en skøn lille by i Brandenburg, hvor naturen er det store trækplaster. Rejser du til Rheinsberg finder du et område med mere end 50 søer, hvor du kan sejle kano/kajak eller tage med en turbåd. Du kan også hoppe på cyklen. Der er flere afmærkede ruter, som bringer dig til de interessante steder gennem den smukke natur. Et oplagt udflugtsmål er Rheinsberg slottet, der ligger smukt lige ud mod en sø. Men hvorfor ikke se det hele fra luften med en luftballon? Det er en oplevelse, som du med garanti ikke glemmer på din rejse til Brandenburg.
Spreewald skal ses fra vandsiden

Spreewald set fra en kahn

Spreewald er et specielt smukt område i Brandenburg, bare 100 km syd for Berlin. Spreewald står i vandets tegn, fordi området gennemskæres af floder og et hav af mindre kanaler. Det er da også via vandvejen meget af transporten foregår. Det er nemmest af komme rundt med kano/kajakker, på cykel eller til fods, når du rejser til Spreewald. Du kan også sejle en tur i en kahn, som er en fladbundet båd, der er karakteristisk for området.
 

Lübbenau og sorberne

Den lille by Lübbenau er også kendt som Spreewalds hovedstad og et godt udgangspunkt for området. Lübbenau er en hyggelig by, hvor du nemt kan komme på en sejltur med en kahn. Du kan også tage lidt rundt og se på byen med de mange gamle huse, markedsplads, restauranter og små caféer. Der er også Lübbenau slot. Spreewald er også Sorbernes hjemegn, som er et folkeslag på omkring 50.000 personer, der har sit helt eget sprog og stolte traditioner. Du kan lære mere om dem på Spreewaldmuseet.

Billeje i Brandenburg

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Brandenburg/Berlin i Tyskland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Tyskland
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.