Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brandenburg

Læs mere om rejser til Brandenburg

Et af de mange legeslotte
Rejsetips indsendt af:
Ellen Pedersen
Rødovre
11. sept. 2008

En perle for børnefamilier nær Berlin

Eberswalde Familiegarten nordøst for Berlin er en overset perle for børnefamilier. Vi brugte en lang, skøn dag i parken og både voksne og børn nød det i fulde drag.

Eberswalde Familiegarten

Parken ligger på et gammelt fabriksområde, hvoraf en del stadig står råt og nødtørftigt afspærret. Men området er fabelagtigt udnyttet til sejlture med lys og lyd i underjordiske kanaler, fantastiske fabeldyrkonstruktioner i sandkassen, bane med mooncars etc.

Skoven er et kapitel for sig selv - fyldt med legevenlige, flotte og finurlige fabeldyr og slotte af træ, gynger, vipper, skovtunneler, hytter, klatrereb mmm. i naturmaterialer om næsten hvert hjørne. Et heksekøkken midt i et moselignende område, som kun en række labyrintiske gangbroer fører ud til, får ungerne til at gyse, mens de nyder gåturen i feskoven. Vandlegeplads, en lille cafe, rutchebaner i gamle krankonstruktioner gør det ikke dårligere. Heller ikke en smuk blomster- og sansehave for dem, der har tid til at nyde det. Vi brugte en hel lang dag i parken og kom ind for under 50 kr. for to voksne og to børn. Der var ud over os ikke mange besøgende - og af turister kun nogle polakker. Parken kan varmt anbefales.
Læs mere om parken her

Underholdning
Parker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Brandenburg

Ferieboliger i Brandenburg
Rejser til Brandenburg
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.