Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Brandenburg

Læs mere om rejser til Brandenburg

Et af de mange legeslotte
Rejsetips indsendt af:
Ellen Pedersen
Rødovre
11. sept. 2008

En perle for børnefamilier nær Berlin

Eberswalde Familiegarten nordøst for Berlin er en overset perle for børnefamilier. Vi brugte en lang, skøn dag i parken og både voksne og børn nød det i fulde drag.

Eberswalde Familiegarten

Parken ligger på et gammelt fabriksområde, hvoraf en del stadig står råt og nødtørftigt afspærret. Men området er fabelagtigt udnyttet til sejlture med lys og lyd i underjordiske kanaler, fantastiske fabeldyrkonstruktioner i sandkassen, bane med mooncars etc.

Skoven er et kapitel for sig selv - fyldt med legevenlige, flotte og finurlige fabeldyr og slotte af træ, gynger, vipper, skovtunneler, hytter, klatrereb mmm. i naturmaterialer om næsten hvert hjørne. Et heksekøkken midt i et moselignende område, som kun en række labyrintiske gangbroer fører ud til, får ungerne til at gyse, mens de nyder gåturen i feskoven. Vandlegeplads, en lille cafe, rutchebaner i gamle krankonstruktioner gør det ikke dårligere. Heller ikke en smuk blomster- og sansehave for dem, der har tid til at nyde det. Vi brugte en hel lang dag i parken og kom ind for under 50 kr. for to voksne og to børn. Der var ud over os ikke mange besøgende - og af turister kun nogle polakker. Parken kan varmt anbefales.
Læs mere om parken her

Underholdning
Parker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Brandenburg

Ferieboliger i Brandenburg
Rejser til Brandenburg
Denne side er udskrevet d. 25. juni 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.