Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyskland

 • Centraleuropa, øl og sprød gris

  (Bedømt af 7 personer)
  Juli 2017: 4 uger på 4 hjul rundt i Centraleuropa. Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn.
  Hjemmefra har vi planlagt alt, booket hoteller & airbnb, bestilt kørselstilladelser til motorveje & byer og skrevet udførlige lister over, hvad vi vil opleve (og spise!) i hver by.
  Se hele rejsetippet
 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tyskland

Celle - Besøg i tyske julebyer
Rejsetips indsendt af:
Erik Fuglsang
Aabenraa
20. sept. 2012

Celle - Besøg i tyske julebyer

Vi har gennem de sidste 8 år besøgt mange julemarkeder i Tyskland. Den bedste oplevelse havde vi i Celle i 2010. Vi boede på Hotel Schifferkrug.
Et ældre hotel beliggende 500 m. fra byens Altstadt. Kroen/hotellet har en særdeles venlig og kompetent vært og værtinde. Det er værten som står for det praktiske medens værtinden selv stod i køkkenet og fremtryllede de mest spændende retter i sit køkken. Vi var på halvpension, og det var alt rigeligt, da vi fik fyldt godt op, så vi klarede resten af dagen med lidt frugt. Når gæsterne var spist af, kom værtinden ud til gæsterne for at snakke. Snakken gik meget på hvordan retterne var lavet og hvad de indeholdt. Huset lavede også en dejlig og smagfuld fedt med fedtegrever, som vi kender den i Sønderjylland. Vi spurgte om den også var hjemmelavet. Selvfølgelig sagde værtinden, og fortsatte med at sige at den lavede hendes mand. Vi roste den meget og inden vi tog afsted næste dag, fik vi et ½ kilo fedt med hjem. Det var en dejlig overraskelse.
Byen Celle er også fantastisk. Byens gamle bindingsværkshuse, hvoraf mange var fra midt i 1600, er flotte og som juleby danner husene rigtig fine rammer. Byen er flot pyntet i alle gade i Altstadt. De pyntede gaders samlede længe var omkring 2½ km, så der var meget at se på. Selve julemarkedet var også flot og der blev hældt flere punch med rom ned i maven.
Det var 2 gode dage som begge blev brugt inde i Altstadt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyskland

Hoteller & ferieboliger i Tyskland
Rejser til Tyskland
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/en-tur-paa-kreta-vaek-fra-de-stoerste-turistomraader.-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.