Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Skål og Birgitte
Rejsetips indsendt af:
Karin og Jørgen Jørgensen
Haslev
30. aug. 2008

Skål og Birgitte

Vi boede på et gl. hyggeligt hotel der hed Schwalenberger Malkasten. Den første aften vi skulle spise middag, nikker vi pænt til de øvrige kørselv gæster, og sætter os ved det anviste bord.

Skål og gang i snakken

Vi boede på et gl. hyggeligt hotel der hed Schwalenberger Malkasten. Den første aften vi skulle spise middag, nikker vi pænt til de øvrige kørselv gæster, og sætter os ved det anviste bord. Der er 5 par foruden os, spredt over et større lokale. Der er uhyggeligt stille så man kan høre en knappenål falde på gulvet. Vi får bestilt lidt vin og kigger lidt på hinanden i den pinlige stilhed, sådan sidder vi i ca. 10 minutter, hvorefter jeg tager mit glas og råber SKÅL, de øvrige gæster tager deres glas og skåler på kryds og tværs og det får brudt stilheden. Et par kommer over til vores bord og snakker og det viser sig at vi har fælles bekendte. De følgende dage skiftes vi til at skåle og snakker på kryds og tværs om dagens oplevelser.
Utroligt at sådan et lille ord kan få rystet folk sammen.

Vores GPS Birgitte

Så er der Birgitte, som vi kalder vores nyindkøbte GPS. Vi var lidt betænkelige ved kørselv ferie, det er ikke noget vi har gjort tidligere. Men Birgitte ledte os ubesværet frem til hotellets indgang. Når vi kørte ture i området, kunne vi blot indtaste hotellets adresse, og Birgitte viste vej, når vi skulle tilbage til hotellet. Jeg er sikker på, at vi har sparret meget tid på ikke at køre forkert. Er man lidt usikker på kørselv ferie, kan jeg kun anbefale, at man anskaffer sig en GPS.

Vi havde en afslappet køretur, og det er absolut ikke sidste gang vi tager på kørselv ferie.

En dejlig ferie hilsen herfra.
Karin Og Jørgen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Niedersachsen


Rejser til Niedersachsen
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/egypten-nassersoeen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.