Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyskland

 • Centraleuropa, øl og sprød gris

  (Bedømt af 7 personer)
  Juli 2017: 4 uger på 4 hjul rundt i Centraleuropa. Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn.
  Hjemmefra har vi planlagt alt, booket hoteller & airbnb, bestilt kørselstilladelser til motorveje & byer og skrevet udførlige lister over, hvad vi vil opleve (og spise!) i hver by.
  Se hele rejsetippet
 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tyskland

Rejsetips af samme forfatter

Udsigt over Obersee
Rejsetips indsendt af:
Rikke Pohl
Skanderborg
1. juli 2010

Få en portion bjergidyl på vej til Italien

Königsee i Nationalpark Berchtesgaden er et perfekt stop på vej til Italien, men er flere dage værd. Billedet her er fra Obersee. Uberørt natur, der er lettilgængelig, også med børn.
Åndeløst smukt

Åndeløst smukt

Man kan overnatte på camping eller pensionat i Schönau am Königsee, og så ellers gå på opdagelse i det fascinerende spektakulere landskab. Der er svævebane op i højderne, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt, som ses her på billedet. Man kan også sejle med eldrevet båd til enden af Königsee, hvor man efter en ganske kort gåtur ender i en helt anden verden, ved den idylliske bjergsø Obersee.

I Schönau am Königsee er der tyrolerstemning, men på en helt særpræget smuk måde. Gamle bådhuse og nogle helt fantastisk grønne, gavmildt frodige omgivelser giver en følelsen af at være havnet i et lille paradis på jord.

Vil man blive flere dag (hvad man nemt kan få lyst til), er der masser at se på. Salzburg er ikke langt væk og den berømte "Ørneborg", hvor Clint Eastwood har indspillet film ligger under en time væk. Her er der også et fantastisk ørneshow.

Derudover er der en saltmine nær Berchtesgaden, som er et besøg værd. Hitlers sommerhus er der også, men det nåede vi ikke.Königsee SKAL bare opleves:) Jeg har i hvert fald ikke været der sidste gang.

Kommentarer til rejsetips om Tyskland

Hitler

22/07 2010 Jørgen
Det er synd, at I ikke nåede at besøge Hitlers sommerresidens. Det er et besøg værd. Der er dog ikke minder om beboeren, men uhyggen lever i bedste velgående, når man går gennem en tunnel i bjerget, før man kommer med elevatoren op. Det kan være vanskeligt at finde stedet, da lokalbefolkningen heldigvis ikke er stolte af at vise det frem.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyskland

Hoteller & ferieboliger i Tyskland
Rejser til Tyskland
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/den-romantiske-vej-i-sydtyskland.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.